Laatste nieuws:
Voorbereiding Sociale Toer in 't Gruun Stalleke - Essen - (c) Noordernieuws.be 2020 - IMG_3594u

Voorbereidingen Sociale Toer in ’t Gruun Stalleke

Dit jaar vroeg de Raad van Elf de pakjes voor de Sociale Toer in ‘t Gruun Stalleke ingepakt mochten worden.

Superteam

Viv en haar man Lowie zijn zelf zeer betrokken bij het Essense carnaval en de Sociale toer, dus die hoefden niet lang na te denken om dit prachtige initiatief te ondersteunen. Donderdag in de namiddag bracht Ronny al een hele lading met ongeveer 700 appels en heel veel zakken met lekkere snoepjes. Ook voor de verzorgingstehuizen werd alles voorzien. ‘s Avonds werd alles gesorteerd en netjes verpakt in geschenkmanden door Kristel, Keizer Dirk, Ronny, Pascale, Elly, Joost, Evy, Maria, Prinses Suzy, … Op een uurtje was de klus geklaard door dit superteam.

101 Voorbereiding Sociale Toer in 't Gruun Stalleke - Essen - (c) Noordernieuws.be 2020 - IMG_3576

In sneltreinvaart ingepakt

Vrijdagavond om 19:30 was heel de ploeg weer op post om 700 zakjes te vullen voor de kleuterscholen en ook dit verliep weer in sneltreinvaart! Op een goed uur werden alle zakjes gevuld met een leuk schrijfsetje, een lichtgevende stuiterbal, snoepjes, een lollie en een mooie tekening om in te kleuren. Wat zullen er weer veel kindersnoetjes stralen! Alles werd verpakt in dozen en daar werden stickers per school op gekleefd, zodat alles vlot verloopt. Daarna werd alles in de aanhangwagen geladen, zodat ze maandagochtend meteen op pad kunnen. Vandaag ging de Sociale Toer al van start met bezoeken aan De Bijster en AZ Klina, maandag naar de kleuterscholen en donderdag naar:
Beukenhof Heide
De Piramide
Sint Vincentius Kalmthout
Sint Michael Essen
Serviceflats Essen

Vrijdag
Spectrum Wuustwezel
Monnikenheide Zoersel
Berkenbeek

Foto’s: Viv Schrooyen

VS

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook181
Twitter
Follow Me
Tweet