Laatste nieuws:
Hou je van katten, dan hou je van ons!

Hou je van katten, dan hou je van ons!

Wij zijn Netteke en Cleo (ik, Cleo ben zwart/wit) en als we ergens van houden, dan is het van knuffelen. Onze vroegere baasjes hebben ons afgedankt om een wel heel speciale reden: na zes jaar zouden ze ineens allergisch voor ons zijn. Jaja, heb je geen betere smoes?

Netteke en ik zijn helemaal aan elkaar verknocht en liggen ook altijd lekker dicht tegen elkaar aan. We zijn altijd samen geweest en moeten er niet aan denken van elkaar gescheiden te worden! Hier bij Canina hebben ze ons dan ook beloofd om ons absoluut niet uit elkaar te halen en ons alleen samen te plaatsen.

Het geeft niet of er kinderen zijn, dat kleine spulletje vinden we juist leuk. We zijn niet zulke buitenkatten, dus als jij op een appartement woont is dat helemaal niet erg. Netteke komt al bijna helemaal niet buiten, ik een klein stukje, dan heb ik het wel gezien. Dus een klein tuintje of een balkon is voor mij al helemaal prima. Dat klinkt toch leuk allemaal? Wij zouden het heerlijk vinden om jou gezelschap te mogen houden en van je lieve aaitjes te genieten. Kom je ons halen? We beloven dat je er geen spijt van zult krijgen!

Wil je meer weten over Netteke en Cleo? Neem dan contact op met dierenasiel Canina.
Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

LW

Facebook23
Twitter
Follow Me
Tweet