Hallo, ik ben Paf, ja, zo heet ik echt...

Hallo, ik ben Paf, ja, zo heet ik echt…

Vroeger woonde ik met mijn broertjes en zusjes aan de haven van Antwerpen. We hadden alle ruimte en vrijheid, maar hadden ook vaak honger en waren vies. Op een dag kwamen er mensen met een leuk hokje, althans, zo zag het er uit. Ze wisten ons te pakken te krijgen en stopten ons in dat hokje, dat daardoor ineens minder leuk was. Dat hokje werd in een huisje gezet dat bromde en bewoog en toen we er uit mochten, waren we ineens heel ergens anders. Canina heet het hier hoorden we. We werden betast en bekeken en mochten toen in een ruimte met allemaal andere katten en dat vond ik toch leuk! Maar die tweepoters he, mensen genoemd, daar moest ik in het begin niet zoveel van hebben.

En toch, ik zag dat de andere katten de tweepoters lief vonden en dat ze zich lieten aaien, dat vond ik toch wel heel erg interessant. Ik begon ook wat toenadering te zoeken en was niet meer bang als ze bij ons in het kattenhuis kwamen. Ja, ze moeten me niet aan gaan zitten staren, want dat vind ik eng. Dan draai ik mijn rug naar ze toe en ga ik ergens anders zitten. Ik speel en knuffel graag met de andere katten, dat vind ik heerlijk, net als samen slapen. Ik observeer wat ze doen en dat doe ik dan ook. Daarom ga ik mensen ook steeds leuker vinden, want ze blijken gewoon aardig te zijn. Dat wist ik niet, want ik was nooit aan mensen gewend. Hoe oud ik ben? Ik heb ze horen zeggen dat ik een maand of acht moet zijn, dus dat zal dan wel. En ik ben dan een poesje, maar ik heb ook mijn dromen.

Ik droom van een huis met een lief mens, waar nog een of meer katten zijn om mee te spelen en te knuffelen. Dat lijkt me zo geweldig! Misschien wil jij me wel zo’n leuk huis geven, waar ik gelukkig kan zijn en onbezorgd van het leven kan genieten. Waar ik helemaal aan jou kan wennen en je leren te vertrouwen. Kan en wil jij wat geduld voor me opbrengen? Ik beloof je dat je er geen spijt van zult hebben en je andere kat(ten) al helemaal niet!

Wil je meer weten over onze lieve Paf? Neem dan contact op met dierenasiel Canina, we zullen je alles over deze lieverd vertellen.
Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

LW

Facebook113
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!