Laatste nieuws:
Wie heeft een gouden mandje voor Mimi - Dierenasiel Canina - IMG_20190529_173553_resized_20190530_022222928

Dahag, ik ben Mimi…

Dat is me wat, ben ik niet de jongste meer, kom ik op straat terecht! Maar omdat ik niet kan praten, kan ik niet uitleggen wat er gebeurd is, maar dat het een verdrietige, angstige tijd was kan ik je garanderen. Ik voelde me zo in de steek gelaten, zo eenzaam en wist niet wat ik moest doen.
Ik zag een mevrouw die me lief leek en me vast wel wilde helpen. Dat heeft ze gedaan, want even later werd ik gevangen en ging ik mee naar een huis waar nog meer katten wonen. Kennelijk heet het hier Canina maar dat zegt me verder niets. Ik was heel blij dat ze me hier naar toe brachten. Ik kreeg eten, een lekker slaapplekje, een schone w.c., alleen, ik houd niet zo van andere katten. Dat komt door de dingen die ik heb meegemaakt. Weet je waar ik wel veel van houd? Van knuffelen, daar kun je me voor wakker maken! Voor eten ook trouwens, heerlijk.

Wie heeft een gouden mandje voor Mimi - Dierenasiel Canina - IMG_20190318_142253_resized_20190530_022224126 330

Maar weet je wat me nog heerlijker zou lijken? Om zo een plekje voor mezelf te hebben, niet bij andere kattenfamilieleden. Misschien zoek jij wel een rustig poesje en heb je zelf niet zo’n behoefte aan zo’n jonge spring-in-‘t-veld, die in je gordijnen hangt en de planten uit het raam gooit. Maar gewoon, een vriendinnetje om mee te knuffelen, tegen te praten (en altijd gelijk te krijgen) en waar je lekker rustig, maar fijn gezelschap van hebt. Dan ben ik helemaal het poesje dat je zoekt! Kom je me halen? Je zult er geen spijt van krijgen!

Wil je meer weten over onze lieve Mimi? Neem dan contact op met dierenasiel Canina, we zullen je alles over deze lieverd vertellen.
Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

Facebook619
Twitter
Follow Me
Tweet