Canina opendeurdag augustus 2019 - (c) Noordernieuws.be - HDB_8096s75

Opendeurdag Canina druk, gezellig en heel warm

Zoals altijd was het zondag prachtig weer bij de Opendeurdag van Canina. Af en toe zelfs te warm en werd er verkoeling gezocht onder de grote overkappingen op het terrein.

Natuurlijk was de rommelmarkt er, waar je lekker kon snuisteren en leuke dingen vinden, een tombola en ook de inwendige mens werd niet vergeten. Natuurlijk hoort een wandeling langs alle bewoners, de honden en katten, erbij en kon je de trieste verhalen horen over dieren, die stomweg op straat zijn gezet, gedumpt, mishandeld, verzin alles maar aan dierenleed dat er is.

Poes beschoten met hagel verliest een oog
Het lieve katje dat met een kopje vol hagel werd binnengebracht en daardoor een oogje moet missen

Zoals het lieve, nog heel jonge katje, dat werd binnengebracht met het kopje vol hagel. Een tam, heel lief poesje, en daarmee dus een makkelijk doelwit voor elke willekeurige, misselijke dierenbeul. Het diertje heeft het overleefd, maar moet wel een oogje missen. Ondanks deze afschuwelijke ervaring is ze nog steeds heel lief en kroelerig. Wat je nog bozer maakt over deze laffe daad, gedaan door wezens van zeer laag allooi.

We hopen dat alle honden en katten een warm mandje zullen vinden, tot die tijd worden ze perfect verzorgd bij Canina. En door de Opendeurdagen te bezoeken helpt u mee aan de opvang en verzorging van al deze, in de steek gelaten en mishandelde dieren.

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook238
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!