Opendeurdag Gemeente Essen 2022 - (c) Noordernieuws - HDB_7409u

Zonovergoten Opendeurdag gemeente Essen gezellig en druk bezocht!

Zondag 11 september opende gemeente Essen de deuren voor iedereen die een kijkje achter de schermen wilde nemen en daar werd graag gebruik van gemaakt!

Er was een route uitgestippeld langs de diensten en er waren workshops en optredens van Muzarto, waaronder een flash mob achter het gebouw. Door op de diverse punten langs de route vragen te beantwoorden, kon een zweefvlucht worden gewonnen worden. Er was kinderanimatie en natuurlijk was er genoeg lekkers te eten en te drinken.

Van alles te zien

De brandweer gaf demonstraties van hun levensreddende werk en de perfecte samenwerking met de ambulancedienst. Zoals het vervoeren van een patiënt met een ladderwagen naar de ambulance. Ook bij Puur Lokaal op het Heuvelplein was van alles te koop en te zien. Kwam je met de auto, dan kon je parkeren bij de Okay en riksja’s zorgden dat je bij het gemeentehuis of terug bij je auto kwam. Een perfecte organisatie voor een perfect verzorgde dag!

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!