Ja lach maar, ik heet echt Pavarotti

Ja lach maar, ik heet echt Pavarotti

Pavarotti is geplaatst!

Waarschijnlijk hebben ze me zo genoemd omdat ik altijd zo mooi ‘zong’ als ik ging vechten. Maar dat vechten is me slecht bekomen, want ik hield er een manke poot en veel pijn aan over. Er kwamen tweepoters die me in een kooi wilden vangen, ja, ik in een kooi. Mooi niet. Maar ze waren wel heel erg aardig, die mensen, en door me te lokken konden ze me pakken. Dat vond ik niet erg, ik had al vaker ervaringen met mensen gehad en die waren me best bevallen, vooral het aaien. En dat deden deze mensen ook, heerlijk. Ik hoorde ze iets zeggen over castreren, wist ik veel wat dat was. Maar later had ik wel een poosje wat pijn onder mijn staart. Kennelijk hebben ze toen ook mijn zere pootje onderzocht en die was nogal gekwetst. Ze geven me iedere dag een pilletje en dat helpt goed. Als ik mijn rust kan nemen en niet ineens weg hoeft te rennen, heb ik niet veel last. Maar liever dat pilletje dan mijn pootje er af, al moet ik dat pilletje wel de rest van mijn leven blijven slikken. Maar er zijn ergere dingen, toch?

Ja lach maar, ik heet echt Pavarotti2

Hier bij Canina kan ik lekker overal liggen en genieten en dan komen ze me nog knuffelen ook! Ik wist niet dat een kat het zo fijn kon hebben. Na die pijn onder mijn staart heb ik ook geen enkele behoefte meer om andere katten op hun gezicht te timmeren. Nou ja, bijna nooit. Soms zie ik familie die ik nog ken van toen ik op straat leefde en dan moet ik toch weer even uithalen. Maar dat komt maar zelden voor. Weet je wat een typisch katertrekje is? Als we je lief vinden, dan bijten we je ineens een beetje of geven een klauw. Niet om je pijn te doen, maar dat is onze manier om te zeggen: ik houd zoveel van je! Ik kan je wel opvreten. Ik houd heel veel van de mensen hier, maar ik zou graag een eigen mens hebben. Iemand waar ik niet bij op mijn hoede hoef te zijn en niet hoef te vluchten voor iets. Waar ik in alle rust een fris neusje kan halen en vooral: die ik kan vertrouwen en waar ik heel veel van kan houden. Zoveel dat ik die mens ineens een beetje in zijn of haar hand kan geven, omdat ik die wel op kan vreten van liefde.
Kan jij me rust en vertrouwen geven en mag ik heel veel van je houden? Kom me dan maar gauw halen, ik wacht op je.

Ja lach maar, ik heet echt Pavarotti3

Wil je meer weten over onze Pavarotti? Neem dan contact op met dierenasiel Canina!
Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

LW

Facebook62
Twitter
Follow Me
Tweet