Laatste nieuws:
hallootje-ik-ben-tator

Hallootje, ik ben Tator

Je hebt geen idee wat ik al heb meegemaakt in de drie jaar dat ik op deze wereld rondloop! Nu kan ik niet praten, dus ik kan het hier ook niet vertellen. Maar ik ben buiten gesmeten in de stad en ben toen naar Canina gebracht. Voordat ik hier kwam, zijn mensen niet lief voor me geweest, want ik had zes gebroken tanden en ook nog eens een gebroken staart. Gelukkig hebben ze bij Canina altijd alles in de gaten, want ze zagen dat ik mijn staart niet omhoog kon doen. Toen ze platen hadden getrokken, bleek dat ik een breuk in mijn rug bij mijn bekken had. Die kon niet genezen door het gewicht van mijn staart, dus hebben ze die moeten amputeren.

Tator

Mijn arme staart, dat was echt mijn trots! De dierenarts was een slimme en zei dat dit nooit door een aanrijding gebeurd kon zijn. Hij zei: ze hebben dit arme dier behoorlijk geslagen en er misschien zelfs wel op geschoten! Ja, dat klopt wel zo’n beetje. Ze hadden en hebben bewondering voor me, omdat ik niks van de pijn heb laten merken. Nee, ik ben stoer, dus ik probeerde dat te verbergen. Bovendien vind ik het zo heerlijk om gekroeld te worden, dat ik toch maar liever op de mensen af stap. Ik hou van mensen, ben gek op aandacht en ben maar het liefst in iemands buurt. Ik ga ook wel graag naar buiten, maar omdat ik geen staart heb, moet het wel een beetje een veilige omgeving zijn.

Tator

Misschien mag ik bij jou wel komen wonen en lekker heel de dag bij je zijn. Bel eens op, ik wed dat we heel veel van elkaar kunnen gaan houden!

Dierenasiel Canina
Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

LW

Facebook45
Twitter
Follow Me
Tweet