Dirk en Daniëlla zijn aan hun nieuwe leven begonnen!

Dirk Van Turnhout, alias Jack Woods, de bekende country & westernzanger, is samen met zijn Daniëlla aan een nieuw leven begonnen. Ze deden wat veel mensen zouden willen, maar toch niet doen: ze verkochten hun huis en wonen nu in hun camper.

Beginnen met een oude camper

De uitdaging om in een camper te gaan wonen leefde allang bij Dirk en Daniëlla. “Ons eerste weekendje weg was in 2015”, vertelt Daniëlla. “We zaten op een terrasje en zagen een camper voorbij komen. Dirk zei: ‘Dat zou ik ook nog wel willen.’ Waarop ik reageerde: ‘Ja, dat zou ik ook wel leuk vinden.’ Maar dat moet je niet tegen Dirk zeggen.” “Diezelfde avond ben ik op internet gaan zoeken naar een tweedehands camper”, lacht Dirk. “We waren ervan overtuigd dat het eerst met een oud kreng moesten proberen of het inderdaad iets was dat ons lag en of we elkaar de tent uit zouden vechten.”

Dirk en Daniëlla zijn aan hun nieuwe leven begonnen3

Overal optreden

“We vonden een Tabbert uit 1995. Dat was onze eerste grote camper en we zijn er een maand mee naar Hongarije geweest. Na die vakantie had ik diverse optredens en moest dus wel blijven oefenen. Ik had een speaker bij me en oefende op de locaties waar we stonden. Eerst zocht ik plekken achteraf op, omdat ik niemand wilde storen. Maar er kwamen zulke leuke reacties, dat ik op allerlei plekken ging zingen, ook op parkings van supermarkten. Mensen deden dan hun kofferbak open en gingen daar zitten om te luisteren. Waar ik ook maar een klein optreden had, het werd altijd enthousiast ontvangen.“Een enorme uitkomst

“Helaas kwamen er een paar grote reparaties aan de camper, dus kochten we een ander, een Arca uit 2006. Maar we kwamen erachter dat die maar 200 kilo laadvermogen had en dat is heel weinig. De campers waren een enorme uitkomst in verband met mijn optredens in het hele land. We hoefden niet meer midden in de nacht naar huis te rijden en combineerden een optreden met een leuk weekendje weg. Het idee om in een camper te gaan wonen begon steeds meer bij ons te groeien. Niet alleen omdat we het geweldig vonden, maar ook het onderhoud van onze woning en de tuin werd me fysiek veel te zwaar. We hadden naar een appartement kunnen verhuizen, maar daar zou ik me vreselijk opgesloten hebben gevoeld.”

Dirk en Daniëlla zijn aan hun nieuwe leven begonnen2

Een leven van vrijheid

“We hebben de knoop doorgehakt en besloten in een camper te gaan wonen. We kochten een Chausson 768 en hebben ons huis verkocht. Probleem was wel dat onze kinderen niet meer zomaar konden binnenvallen, zoals ze gewoon waren. Dat hebben we opgelost met behulp van een speciale app. Daarop kunnen ze precies zien waar we zijn, want ze moeten te allen tijde langs kunnen komen, waar we ook staan. En nu zijn we aan ons nieuwe leven begonnen, een leven van vrijheid!”

NN

Facebook813
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!

Eén reactie

  1. Annette Van Meervelde

    Heel veel succes en goede reis gewenst …………. Genieten met een grote G…..