Benefietconcert voor missiewerken Broeder Willy Redemptoristen - St. Antoniuskerk Essen - (c) Noordernieuws 2022 - HDB_7241u80b

Spetterend benefietconcert levert mooi bedrag op voor missiewerken Broeder Willy

Gisteren, zondag 4 september, was het benefietconcert ten bate van de missiewerken van Broeder Willy van de Redemptoristen, die zich al 39 jaar met hart en ziel inzet voor de behoeftigen wereldwijd.

Geweldige optredens

Het concert, met geweldige optredens van Dirk Van Turnhout, alias Jack Woods, Dirk Geers, alias Dirk White en het koor Ericantat onder de bezielende leiding van dirigent Kris Broos, was meer dan de moeite waard! Broeder Willy zat op de eerste rij te stralen en genoot zichtbaar van het gebodene. Bekende nummers kwamen aan bod en Dirk Van Turnhout droeg het nummer ‘Remember When’ van Alan Jackson op aan zijn eerste, in 2014 aan kanker overleden, vrouw.

Een mix van Nederlandse, Engelse en Franse nummers passeerden de revue. Dirk Geers bracht met verve bekende Nederlandse nummers van, onder andere, René Froger en Andre Hazes. Hij wist zelfs de stemmen perfect te imiteren.

De mooie stemmen van koor Ericantat wisten het publiek ook perfect te bespelen, met muzikale begeleiding van Petra Van Loon en dirigent Kris Broos.

De middag op zich was meer dan de moeite waard en als prachtige afsluiting mochten Broeder Willy en Geneviève Mattheessens van het College een cheque van €1.000,- in ontvangst nemen. Dit mooie bedrag komt integraal ten goede aan de missiewerken van Broeder Willy, wat de vrolijke, muzikale middag een extra dimensie gaf.

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook111
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!