Laatste nieuws:
Dirk van Turnhout - Jack Woods - Laatste Live optreden tjidens corona-tijd - (c) Noordernieuws.be - HDB_1268

Laatste optreden ‘Corona Live’ van Dirk Van Turnhout

Sinds 21 maart zong Dirk Van Turnhout, alias Jack Woods, live vanaf Facebook, om voor afleiding te zorgen in deze nare tijd.

Maar de regels versoepelen, mensen gaan weer naar hun werk, tijd om dit af te bouwen vond Dirk. Zaterdag 30 mei was zijn laatste live optreden bij hem in de straat. “Ik heb dit pas laat aangekondigd”, vertelt Dirk. “Ik wilde niet riskeren dat er een te grote opkomst zou zijn. Ik had toestemming dit te doen, maar de verantwoording lag wel bij mij voor wat betreft ‘social distancing’. Het was ook een soort afscheid, omdat mijn vrouw Daniëlla en ik over een aantal weken aan een nieuwe periode van ons leven gaan beginnen.”

Dirk van Turnhout - Jack Woods - Laatste Live optreden tjidens corona-tijd - (c) Noordernieuws 2020 - HDB_1271

Ook een afscheid van mijn geweldige buren waar ik toch 34 jaar de straat mee heb gedeeld.”

“Ik heb een tekst geschreven op de muziek van ‘I can’t make it through the night’ van Martina McBride: ‘Ik kan het niet alleen’. Dit komt recht uit mijn hart en is opgedragen aan lieve vrienden, die kort geleden hun zoon hebben moeten afgeven. Ook dit nummer heb ik gezongen, uiteraard met hun toestemming. Dit laatste Corona live optreden is op twee manieren een afsluiting. Van de strenge lockdown periode en ons oude leven. Maar ik zal blijven zingen, want dat hoort bij mijn leven en is er een belangrijk onderdeel
van!”

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook46
Twitter
Follow Me
Tweet