Laatste nieuws:
Nieuwe cd Jack Woods in de maak!

Nieuwe CD Jack Woods in de maak!

Al enige tijd timmert Jack Woods aan de weg als countryzanger en Noordernieuws.be heeft altijd de eer mogen hebben om zijn zangcarrière van dichtbij te volgen. We kunnen dan ook stellen dat het goed gaat met de carrière van Jack Woods en dat hij zeker in de wereld van countrymuziek een bekende naam is geworden. Hij heeft een drukke zomer achter de rug met veel optredens, zelfs op één van de grootste country-festivals van Vlaanderen.

Opnames gestart voor de nieuwe CD

Onlangs kwam Jack Woods met belangrijk nieuws. Hij is begonnen met de opnames voor een nieuwe CD, waarvan hij hoopt dat deze in maart 2018 klaar zal zijn. De Essense zanger met de gouden snik in zijn stem, heeft een mooie lijst met enkele van de beste countrynummers weten samen te stellen. Een CD waarmee de fans ook in staat zullen zijn om van zijn zangkwaliteiten genieten wanneer ze thuis zijn of in de auto rijden.

Jack vertelt: “Één van de voornaamste redenen van deze nieuwe CD is dat ik vaak complimenten krijg dat ik live zoveel beter zing dan op mijn eerste CD.” De eerste CD maakte Jack voor vrienden en familie en stamt nog uit het begin van zijn carrière. Ondertussen heeft de Essense zanger erg hard gewerkt aan zijn kwaliteiten als zanger. Inmiddels mag hij rekenen op een vaste schare fans, die zijn zangkwaliteiten ook graag willen horen wanneer hij niet optreedt.

Duet met dochter Roxanne

Naast een aantal goede covers van de beste en gevoeligste countrynummers waar Jack zijn ziel en zaligheid in legt, wist hij ons nog eens te verrassen met een leuke mededeling. Zijn dochter Roxanne zal ook op de nieuwe CD te horen zijn. Tijdens één van zijn vele optredens afgelopen jaar zong hij al eens een duet met zijn dochter. Hieruit bleek dat het talent van het zingen ook haar in de genen zit. Bij de privé-opnamen die van het duo zijn gemaakt, kun je duidelijk horen dat juist die sterke band met zijn dochter een zeer positieve bijdrage levert aan de tweezang en de emotie die het daarbij oproept.

Technische ondersteuning Steven Uytdewilligen

Wanneer de CD precies klaar zal zijn is nog niet bekend, maar het is de bedoeling om deze in maart 2018 aan zijn fans te presenteren. Bij de opnames zal hij technische ondersteuning mogen ontvangen van zijn goede vriend Steven Uytdewilligen. Steven was ook betrokken bij de eerste CD van Jack en tevens bij veel van zijn optredens, waar hij instond voor de goede geluidskwaliteit. Alhoewel Steven het tegenwoordig druk heeft bij Radio Vilvoorde, was hij graag bereid om Jack te helpen met de opnames van zijn nieuwe CD.
De Essense zanger vindt het belangrijk om die mensen die er altijd voor hem zijn geweest, vanaf het begin betrokken te houden waar mogelijk. Zo hoopt hij zijn nieuwe CD in samenwerking met Radio Palermo en vakantiecentrum ‘De Berk’ te kunnen presenteren.

Het mag duidelijk zijn dat het goed gaat met Jack Woods en dat we een fantastisch nieuwe CD mogen verwachten. Wanneer er meer bekend is over de nieuwe CD kun je dit uiteraard lezen op Noordernieuws.be, want ook wij dragen het Essense zangtalent een warm hart toe.

VL

Facebook90
Twitter
Follow Me
Tweet