Laatste nieuws:
Artiestengala september 2018 - Jack Woods en Radio Palermo - (c) Noordernieuws.be - HDB_9748

Artiestengala presenteerde veel talent!

Zondag 7 oktober organiseerden Dirk Van Turnhout, alias Jack Woods, en Radio Palermo het Artiestengala en er kwam opmerkelijk veel talent voorbij. Didier Joosen, Jack Cross, Inez, Toon Maas, Roxanne, Jef Brouwers, Josée en natuurlijk Jack Woods wisten de luisteraars mee te slepen en de dansvloer op te krijgen.

Uniek was het optreden van Patchwork, de vroegere Sonny Boys, die eigenlijk nooit meer ‘live’ optreden, maar voor het Artiestengala een uitzondering maakten. Hun optreden was akoestisch, dus zonder elektrische versterking, wat het geluid nog warmer en directer maakte.

Rinus Wetzer werd even in de schijnwerpers gezet vanwege zijn tomeloze inzet voor Radio Palermo. Of, zoals werd gezegd: hij werkt niet voor Radio Palermo, hij IS Radio Palermo. Bij de tombola werden mooie prijzen verloot, zodat iedereen niet alleen met een hoofd vol muziek naar huis ging, maar ook met leuke prijzen in de handen. Een middag die absoluut voor herhaling vatbaar is!

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook51
Twitter
Follow Me
Tweet