Laatste nieuws:
De Essener Muzikanten presenteren verrassende gastspeler - Noordernieuws.be

De Essener Muzikanten presenteren verrassende gastspeler

Op 19, 20 & 21 oktober zijn het weer de Essener Oktoberfeesten. Dit jaar is er een wel heel speciale gast. Wie dat is blijft nog even een verrassing, maar ze zijn heel blij dat deze Essenaar met hun wil meespelen.

Oktoberfestavond

Vrijdag organiseren De Essener Muzikanten een Oktoberfestavond, opgeluisterd door het Oktoberorkest van Geel. Dit wordt gevolgd door Musik Express en afgesloten door DJ Alex. Dansvloer en bierpullen zijn aanwezig, oktoberkledij wordt gewaardeerd!

Vlado Kumpan und seine Musikanten

Zaterdag om 19:00 spelen De Essener Muzikanten zelf en ze gaan zien dat ze op tijd de voetjes van de vloer krijgen. Dan is de zaal namelijk goed opgewarmd als de grote Vlado Kumpan und seine Musikanten zijn opwachting maken en zoals bekend barst met deze artiest het feest pas echt los. Ook dit jaar hebben er al verschillende groepen bezoekers weer tafels gereserveerd. Waaronder onze vrienden uit Essen-Oldenburg-Beveren uit Duitsland. Deze vrienden hebben op zich al heel veel ambiance bij zich, zodat succes verzekerd is!

Kapellenfestival

Als de zaal dan weer een beetje is afgekoeld kan zondagochtend om 11:00 uur het Kapellenfestival beginnen. Met medewerking van Stesti – Orginal Liemers Musikanten – Fresia – Bohnerwald Kapelle en de Stokkemer stadsmuzikanten, belooft ook dit weer een gezellige muzieknamiddag te worden,

Drie muzikale dagen met voor ieder wat wils. Dit wilt u niet missen en hopelijk komen we u ook tegen op een van deze dagen.

Waar: Heuvelhal, Heuvelplein 23, Essen
Wanneer: vrijdag 19 oktober vanaf 20:00, zaterdag 20 oktober vanaf 19:00, zondag 21 oktober vanaf 11:00
Inkom: kaarten zijn aan de kassa te verkrijgen en tegen voordeliger tarief in de voorverkoop.

Foto: Anja van Eekelen

AvE

Facebook62
Twitter
Follow Me
Tweet