Laatste nieuws:
Wervelende uitvoering Myrelle’s Dance Studio
Wervelende uitvoering Myrelle’s Dance Studio

Wervelende uitvoering Myrelle’s Dance Studio

Op zondag 29 mei is de eerste uitvoering van Myrelle’s Dance Studio in De Kring in Roosendaal. Myrelle Tholen (48) startte haar dansschool ‘Dance Hall Queens’ in maart 2006. Omdat het tijd was voor vernieuwing, werd de naam in oktober 2015 veranderd in Myrelle’s Dance Studio en is ondertussen een begrip in Essen en omgeving.

Dansen heeft altijd centraal gestaan in Myrelle’s leven: “Ik heb vroeger veel opgetreden als zangeres in de groep Cartouche”, vertelt Myrelle, “bekende nummers zijn Feel the Groove en Touch the Sky. Maar mijn liefde voor dansen kreeg toch de overhand, met Michael Jackson als mijn grote inspirator. In 2010 heb ik ook meegedaan aan ‘Move like Michael Jackson’.”

 Wervelende uitvoering Myrelle’s Dance Studio

Bij de uitvoering op 29 mei zijn er tien groepen dansers die het beste van zichzelf zullen geven. “Tijdens de trainingen staan de technische aspecten van de choreografie op hoog niveau. Kwaliteit staat duidelijk boven kwantiteit.”

Ook de goede sfeer is heel belangrijk binnen de Dance Studio. “Het is één grote vriendengroep, die van alles met elkaar deelt en met elkaar meeleeft. Het is ook geweldig je leerlingen te stimuleren. Ik heb me opengesteld voor de artistieke ideeën van diverse leerlingen, dan krijg je écht verrassende resultaten!”

Wervelende uitvoering Myrelle's Dance Studio
Wervelende uitvoering Myrelle’s Dance Studio

“Het thema voor de komende uitvoering is ‘Glow in the Dark’. Er is zoveel ellende om ons heen, laat ons dan een lichtje in de duisternis zijn. De stralende gezichten van de kinderen zullen genoeg licht geven op het toneel en de ouders zien daar de passie voor het dansen aan af. Maar niet alleen bij de kinderen, waarvan de jongste zes jaar is. De oudste leerling is zesenveertig en danst met hetzelfde enthousiasme.”

Na de show is het Open Deur Week waar nieuwe dansers een proefles mee kunnen doen. Vanaf 30 mei begint het nieuwe leerjaar en starten de trainingen voor de nieuwe show.

In onderstaande filmpjes ziet u Myrelle dansen en zingen in de groep Cartouche, die wereldwijd optrad.

Let the music take control:

Touch the sky:

Praktisch:
29 mei in De Kring
Kerkstraat 1
Roosendaal

Kaarten te koop aan de kassa of via www.dekringroosendaal.nl

LW

Facebook105
Twitter
Follow Me
Tweet