Laatste nieuws:
Part10time - Flitsend optreden Myrelle's Dance Studio Essen - Eerbetoon Nikki en Kimberly - (c) Noordernieuws.be - HDB_6912u80

Part10Time stoer, flitsend en met emotioneel eerbetoon aan Nikki en Kimberly

Het was de tiende grote uitvoering van Myrelle’s Dance Studio, met terugblikken op de voorgaande shows. Tien jaar waarin veel is gebeurd, heel leuke maar ook zeer trieste dingen.

Compleet en perfect

Elk dansnummer toonde de enorme aandacht voor de techniek, de liefde en het enthousiasme van de leerlingen voor het dansen maakten een plaatje compleet en perfect. Een gedreven team van vrijwilligers zorgde dat alles tot in de puntjes verliep. De choreografie was vaak niet gemakkelijk, maar de dansers leken er geen moeite mee te hebben.

247 Part10time - Flitsend optreden Myrelle's Dance Studio Essen - Eerbetoon Nikki en Kimberly - (c) Noordernieuws.be - HDB_6969

Emotioneel eerbetoon aan Nikki en Kimberly

Een emotioneel moment dat iedereen in de volle zaal aangreep en bij veel mensen tranen in de ogen bracht, was het eerbetoon aan Nikki van Oorschot (┼ 10-6-2014) en Kimberly Vergouwen (┼ 9-7-2010). Een speciale dans op de muziek van ‘Dat ik je mis’ van Maaike Ouboter, geschreven door Sien Vanderostijne. Een aangrijpend moment, dat aantoonde dat Nikki en Kimberly verre van vergeten zijn. Integendeel, twee meisjes die nog steeds in het hart zitten van Myrelle en haar leerlingen. Luna danste mee en droeg duidelijk met heel haar hart dit eerbetoon op aan haar overleden zusje Nikki.

263 Part10time - Flitsend optreden Myrelle's Dance Studio Essen - Eerbetoon Nikki en Kimberly - (c) Noordernieuws.be - HDB_6985

Het was een show met emoties, blijdschap en herinneringen. De datum voor volgend jaar is nog niet bekend, maar dat het weer geweldig zal worden is zeker!

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook638
Twitter
Follow Me
Tweet