HDB_7022-kika (c) Noordernieuws.be

Jim en Daniëlle De Bolster organiseren KIKADAY

Op zaterdag 2 juni wordt in de privé stal van Wolfshoeve Training KikaDay georganiseerd. Initiatiefneemster is Daniëlle De Bolster, die samen met haar man Jim, dit grootscheepse evenement organiseert.

“Mijn neefje werd indertijd met kanker geboren.” vertelt Daniëlle, “Hij had een groot gezwel in zijn buik, dat eerst met chemo en bestralingen werd behandeld. Toen hij 6 maanden oud was werd hij geopereerd. De ingreep zou 12 uur duren en het was erop of eronder. Hij heeft het gehaald en in augustus wordt Roy 16!”

“Toen we ons bedrijf in 2013 opstartten, wisten we al dat we evenementen wilden organiseren en dat we daar een goed doel bij wilden betrekken. Voor ons stond het vast dat dat het kinderkankerfonds zou worden.” vult Jim aan.

“In 2014 was het de eerste keer dat we KIKADAY organiseerden, bij Piet van Oers in Roosendaal. In 2015 wilden we het weer doen en plaatsen we een oproep op facebook voor accommodatie. Dominique van der Horst en Brecht D’Hoore reageerden hierop. Ze boden ons hun privé stal, Wolfshoeve Training, aan, volledig gesponsord. En ook dit jaar twijfelden ze geen seconde om hun geweldige medewerking te verlenen.”

“Het aantal bezoekers van ons evenement is explosief gestegen. Bij de eerste keer kwamen er 250 en in 2015 al 850! Dit jaar hopen we op meer dan 1.000 bezoekers. Het donatiebedrag dat binnen is gekomen staat nu op bijna €5.000,-. Een groot deel daarvan komt van de Battle, die zaterdagavond wordt gehouden. Daarbij komen 10 ruiters met 10 verschillende paardenrassen tegen elkaar uit in een kur op muziek. Elke ruiter heeft zijn eigen muziek gekozen. Via onze website kunnen mensen hun stem op hun favoriete ruiter uitbrengen in de vorm van een donatie. Al deze donaties komen ook ten goede van KiKa.”

“Suzanne Buijsse sponsort voor alle deelnemers een zakje paardenvoer en Myrelle’s Dance Studio verzorgt het voorprogramma. We zijn heel blij met alle steun en medewerking die we voor onze KIKADAY krijgen. De inkom is gratis en de dag zit bomvol activiteiten, zoals een springkasteel voor de kinderen, een hoefijzer versieren en er een dreamcatcher van maken, frontriemen maken, ruitergymnastiek, … Voor al deze activiteiten kun je je doorheen de dag nog inschrijven.”

Het weer belooft prachtig te worden. Het wordt een topdag waarbij iedereen zijn hart kan ophalen én meteen een goed doel steunt!

Wanneer
Zaterdag 2 juni van 10 uur ’s morgens tot half 9 ’s avonds.

Info:
www.kikaday.com

Adres
Wolfshoeve Training
Kooiweg 28, Hoogerheide

LW

Facebook48
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!