Laatste nieuws:
KIKADAY was een superdag met superopbrengst!

KIKADAY was een superdag met superopbrengst!

Zaterdag werd de derde KIKADAY gehouden, een initiatief van Daniëlle De Bolster die de dag met haar man Jim organiseerde. Het was de tweede keer dat dit evenement werd gehouden in de privé stal van Wolfshoeve Training. Wederom volledig gesponsord door Dominique van der Horst en Brecht D’Hoore. De volledige opbrengst komt ten goede van KiKa.

“Het was een dag met veel emoties en een onverwacht eindresultaat.” vertelt Daniëlle, “We hadden op 1.000 bezoekers gehoopt, maar het werden er veel meer! Er kwamen superleuke reacties van enthousiaste bezoekers, wat de dag nog emotioneler maakte.”

“Onze opbrengst in 2015 was €2800,- en we zouden al tevreden zijn geweest als het verdubbeld werd. Maar het werd meer dan drie keer zoveel, bijna €9300,-. Bovendien komt de opbrengst van de foto’s van Daniëlle Vink ook ten goede van KiKa.”

“Alle workshops zaten overvol en door het mooie weer kon iedereen buiten zitten. De Battle, waarbij 10 ruiters met 10 verschillende paardenrassen tegen elkaar uitkwamen in een kur op muziek, werd door Robin Heiden gewonnen. De dag was zo’n succes, dat we nu al weten dat we de volgende KIKADAY in 2020 zullen houden. “

“Onze enorme dank gaat uit naar onze bezoekers, sponsors en onmisbare vrijwilligers. Zonder hen was er geen KIKADAY!”

Foto’s: Daniëlle Vink en Hugo Strijbos

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook26
Twitter
Follow Me
Tweet