Laatste nieuws:
Jubileum Myrelles Dance Studio - Dansschool Essen - (c) Noordernieuws.be 2018 - HDB_8674u75

Leerlingen Myrelle’s Dance Studio oefenen voor jubileum!

Volgend jaar, op 9 juni, presenteert Myrelle’s Dance Studio haar 10de uitvoering. Vanwege dit bijzondere gebeuren, wordt er nu al heel hard geoefend om alle choreografie tot in de puntjes te beheersen.

Techniek en synchroniteit

“Vanwege het komend jubileum hadden we dit jaar geen traditioneel danskamp”, vertelt Myrelle, “we richten ons nu helemaal op de komende uitvoering. Gelukkig werd de hitte een pak minder en konden we met repeteren beginnen. Zo kunnen we aan ieder onderdeel veel aandacht besteden. Techniek en synchroniteit zijn onze kracht, daar is heel je choreografie op gebouwd, ongeacht het niveau van de dansers.”

Een dag niet gedanst…

“Hoe hard we ook oefenen, en ik ben best wel streng, de lessen zijn altijd supervrolijk en vol humor. Want een dag niet gelachen en gedanst, is een dag niet geleefd.”

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en vanaf dat moment kunnen leerlingen zich ook weer inschrijven bij Myrelle. Dat kan via facebook, maar ook telefonisch.

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook66
Twitter
Follow Me
Tweet