Laatste nieuws:
Part10Time - Myrelles Dance Studio Essen - (c) Noordernieuws.be

Part10Time met eerbetoon aan Nikki en Kimberly

Dit jaar is het tiende jaar dat Myrelle’s Dance Studio een grote uitvoering houdt: Part10Time! Tien jaar waarin veel is gebeurd, leuke, maar ook minder leuke, verdrietige dingen, zoals het overlijden van Nikki en Kimberly.

Luna met een foto van haar overleden zusje Nikki
Eerbetoon aan mijn zusje

“Op 10 juni 2014 verongelukte mijn zusje Nikki in de Hofstraat”, vertelt Luna van Oorschot (13). “Ze was toen 7 jaar. Nu is er een speciale dans geschreven voor de uitvoering in juni en ik mocht kiezen of ik wilde meedansen. Mijn moeder vroeg het aan me en zei dat het een eerbetoon aan Nikki zou zijn en dat vind ik zelf ook. Ik kende het nummer niet, maar ik vond het meteen erg mooi. De choreografie was om te beginnen erg moeilijk, maar we hebben veel geoefend en nu gaat het goed. Ik ben trots dat ik aan dit eerbetoon aan mijn zusje mag meewerken.”

Kimberly Vergouwen
Kimberly Vergouwen

De dans wordt ook opgedragen aan Kimberly Vergouwen, die op 9 juli 2010 verongelukte op de Moerkantsebaan. “Nikki en Kimberly, twee leerlingen, twee meiden die nog steeds in ons hart zitten”, zegt Myrelle Tholen. “Daarom is er speciaal een dans voor ze geschreven door Sien Vanderostijne op de muziek van ‘Dat ik je mis’ van Maaike Ouboter.”

Sien Vanderostijne
Al haar kennis en kunde voor het eerbetoon

Sien Vanderostijne danste vroeger ook bij Myrelle en volgde een driejarige opleiding aan het conservatorium in Rotterdam. Ze studeerde daar cum laude af en kon er als docent gaan werken. Maar in plaats daarvan volgt ze nu een opleiding ‘Urban’ aan het conservatorium in Tilburg. Een opleiding die je klaarstoomt voor shows en je techniek op een zeer hoog niveau brengt. Sien heeft al haar kennis en kunde aangewend om het eerbetoon aan Nikki en Kimberly in choreografie om te zetten.

De groep dansers die het eerbetoon zal brengen

De voorverkoop voor deze geweldige jubileumuitvoering begint op 15 januari om 13:30 aan de kassa van De Kring in Roosendaal. Kaarten kunnen ook besteld worden via www.dekringroosendaal.nl

Er zullen twee shows zijn op zondag 9 juni in De Kring in Roosendaal, om 13:30 en 19:30.

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook224
Twitter
Follow Me
Tweet