Laatste nieuws:
Leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Poes - Canina - Noordernieuws.be 2018

Leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Poes

Er kan je zo wat overkomen in je leven! En niet altijd de leukste dingen. Samen met mijn vriendje woonde ik gelukkig bij een heel lief mens. Echt, daar hielden we veel van en mijn vriendje en ik hielden ook veel van elkaar. Maar toen werd het lieve mens ziek en overleed. We waren zo verdrietig! Omdat er toch voor ons gezorgd moest worden, hebben ze ons weggebracht. Ik mocht, gelukkig, hier bij Canina wonen. Mijn vriendje ging naar een ander asiel en het laatste wat ik heb gehoord is dat hij ‘een spuitje’ heeft gekregen. Ik weet niet wat dat is, maar het zal niet goed zijn.

Mijn naam is Poes - Canina - Noordernieuws.be 2018

Zelf had ik had al een poosje pijn in mijn mond en daardoor ging ik kwijlen. Ze hebben me toen bij een dokter gebracht, die heeft een paar tanden uit mijn mond gehaald en nu gaat het stukken beter. Nu zijn ze op zoek naar een warm thuis voor me, bij iemand die ook veel van me kan houden. Omdat het altijd zo rustig was waar ik woonde, ben ik daar best wel aan gewend. Maar eigenlijk houden de meeste katten van rust. En net zoals de meeste katten hou ik er ook niet zo van om opgepakt te worden. Maar kroelen vind ik wel fijn! Misschien wil jij wel met me kroelen en mag ik bij jou wonen, zodat we veel van elkaar kunnen houden. Wil je met me kennismaken? Hier bij Canina kunnen ze alles over me vertellen en misschien mag ik dan wel met jou mee. Wat zou ik dan gelukkig zijn!

LW

Wil je meer weten over deze lieve Poes? Neem dan contact op met dierenasiel Canina, ze zullen je alles over deze lieverd vertellen.
Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

Facebook33
Twitter
Follow Me
Tweet