Laatste nieuws:
Nieuwmoer On Stage opnieuw enorm succes!

Nieuwmoer On Stage opnieuw enorm succes!

Het was volle bak bij de opening van Nieuwmoer On Stage op zaterdag 23 juni. Meer dan 100 mensen kwamen supporteren voor de Rode Duivels en konden de wedstrijd op groot scherm volgen. Met een knallende overwinning van 5 – 2 zat de sfeer voor de rest van de avond er meteen helemaal in.

Swingende avond

Joo Joo Eyeballs zette de avond in, gevolgd door Stadwacht. Barkin Bruce speelde natuurlijk de pannen van het dak en daarna toonde plaatselijk talent Between Meadows dat Nieuwmoer geweldig talent in huis heeft. DJ Sven Ornelis kreeg iedereen de dansvloer op en Dynamo Zjosss zorgde dat iedereen daar ook bleef.

Activiteiten voor iedereen

Zondag was een compleet andere, maar zeker zo’n gezellige, dag. De rommelmarkt ging om 09:00 van start en was ook meteen de eerste rommelmarkt van het grootse, jaarlijkse evenement Nieuwmoer On Stage. Kinderen liepen mooi geschminkt rond, nadat schminktalent Claudia Raeymakers hun gezichtjes prachtig had versierd. Op het gezellige terras kon je lekker uitrusten en de inwendige mens versterken. De namiddag stond in het teken van Schlagers met artiesten als Doran, Ida de Nijs, Michael Lanzo en De Melandos. En of het nu Bella Italia was dat er werd gespeeld of een hupse polonaise, de Chiro was niet van de dansvloer weg te krijgen.

Het was een superweekend! Met dank aan alle vrijwilligers, artiesten en natuurlijk het enthousiaste publiek. Nieuwmoer bewijst hiermee weer eens dat ze niet alleen een bloemendorp is, maar ook een bruisend feestdorp!

Foto’s: Iris Denies, Ingrid Walus

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook46
Twitter
Follow Me
Tweet