Laatste nieuws:
Partytown presenteert Nieuwmoer On Stage!

Partytown presenteert Nieuwmoer On Stage!

Op 8 en 9 juli wordt Nieuwmoer door Partytown prominent op de kaart gezet. De bedoeling is om iedereen bij elkaar te krijgen voor een supertof weekend.

Make-A-Wish

Zoals ieder jaar gaat ook deze keer de opbrengst van dit evenement naar een goed doel en deze keer is dat Make-A-Wish. “Ik heb dit al langer in mijn hoofd,” vertelt Ingrid Walus, één van de drie organisatoren, “Make-A-Wish ligt me al heel lang nauw aan het hart. Het is mijn droom om de wens van een ziek kindje te mogen verwezenlijken. Toen ik de stichting informeerde over ons plan, waren ze hier superblij mee en ook met de gelegenheid hun doelstelling weer onder de aandacht te brengen. Omdat zondag een familiedag is, waarbij alle activiteiten rond de kinderen centraal staan, zal Make-A-Wish die dag ook aanwezig zijn”

Van links naar rechts organisatoren Ingrid Walus, Nico De Prest, Claudia Raeymakers
Van links naar rechts organisatoren Ingrid Walus, Nico De Prest, Claudia Raeymakers
Nieuwmoer On Stage

Begin dit jaar werd er al gestart met de organisatie van Nieuwmoer On Stage. “Vorig jaar stond het evenement in teken van het EK en hadden we ook levend voetbal. De mensen vonden dat zo geweldig, dat we besloten dat dit jaar weer te doen. Mensen kunnen zich hier tot 5 juli nog voor opgeven via Nieuwmoeronstage@hotmail.com. Hoe meer inschrijvingen, hoe beter!”

Gers Pardoel en DJ Robbie Pardoel

“Het wordt een uitgebreid programma met allerlei activiteiten en ’s avonds treedt Gers Pardoel op, samen met zijn tweelingbroer DJ Robbie Pardoel. Zondag is familiedag en die staat bol van de activiteiten, maar welke dat zijn houden we nog even geheim. Dat is een verrassing. We hopen ook dat we nog meer sponsors kunnen vinden en vrijwilligers om ons te ondersteunen bij al deze activiteiten.”

Wilt u ook sponsoren

Draagt u Make-A-Wish ook een warm hart toe en wilt u dit evenement sponsoren, zodat de wens van een ziek kindje uit kan komen? Of wilt u als vrijwilliger het team van Partytown bijstaan dat weekend? Spring dan eens binnen in Café De Kroon, Nieuwmoer Dorp 20 in Kalmthout. Maar u kunt natuurlijk ook reageren via Nieuwmoeronstage@hotmail.com

LW

Facebook40
Twitter
Follow Me
Tweet