Laatste nieuws:
Nieuwmoer On Stage 2019 - Noordernieuws.be - DSC_0031

3e Nieuwmoer On Stage met bruisend en gevarieerd programma!

De 3de editie van Nieuwmoer On Stage heeft weer een bruisend en vol programma met leuke dingen voor iedereen! Het wordt georganiseerd voor, door en op de Nieuwmoer.
Zoals elk jaar wordt er gekozen voor een goed doel om een groot deel van de opbrengst aan te schenken. Dit jaar werd er gekozen om enkele plaatselijke verenigingen te steunen, DK Nieuwmoer en Chiro Sloepi.

DK Nieuwmoer en Chiro Sloepi

“DK Nieuwmoer en Chiro Sloepi zetten zich altijd in voor café De Kroon”, vertelt Ingrid Walus. “Ook nu zetten deze verenigingen zich weer in voor ons evenement. En daarom is het tijd om iets terug te doen. Van iedere jeton gaat een deel naar deze verenigingen. Tijdens de Cup On Stage en het hele voetbaltoernooi, gaat dat deel naar DK Nieuwmoer. Omdat er dan veel vrijwilligers van de voetbalploeg zijn die helpen. Tijdens de avondoptredens en zondag zijn er veel vrijwilligers van Chiro Sloepi en krijgen zij dat deel van de opbrengst.”

102 Nieuwmoer On Stage 2019 - Noordernieuws.be - 004

Bruisend programma

“Er is een uitgebreid programma dit weekend”, legt Claudia Raeymakers uit. “Zaterdagmiddag is het voetbaltoernooi van 12:00 tot 18:00, waar 13 ploegen aan meedoen. Daarnaast is er een springkasteel, randanimatie, kinderschmink, … en wordt er een zuipbeker uitgereikt aan de ploeg die het meeste drinkt. Om 19:00 worden de ploegbekers en de zuipbeker uitgereikt door Veronique Delcroix, eerste eredame Miss Wellness Beauty 2019. Vanaf 20:00 zijn er optredens van, onder andere, Jan Mees, Peter and The Pets, van 00:00 tot 02:00 The Eggs, die hier ook hun 30-jarig bestaan vieren. En van 02:00 tot 03:00 onze lokale DJ C-Mon. Tussen de optredens door zorgen Anthony en Toon voor de muzikale omlijsting.”

Rommelmarkt en optredens

“Zondag van 09:00 tot 16:00 is er een rommelmarkt, met vanaf 12:00 optredens van Barn Yard Big Band, Ingrii, PC Brown en Yrann. Daar krijg je honger van en daarom is er van 11:00 tot 14:00 een barbecue met heerlijke gerechten. Pannenkoeken, frites en hamburgers zijn heel de dag door te verkrijgen. Na 16:00 is er een gezellig samenzijn op het terras en om 22:00 sluiten we dit feestelijke weekend af.”

Inkom:
zaterdag tot19:30 gratis, vanaf 19:30 €10,-
zondag: gratis

Foto’s: Iris Denies

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook151
Twitter
Follow Me
Tweet