Laatste nieuws:
Nieuwmoer on Stage regelrecht succes!

Nieuwmoer on Stage regelrecht succes!

Partytown organiseerde een weekend vol sportieve activiteiten, muziek en kinderplezier met één belangrijk doel: de totale opbrengst te schenken aan de stichting Make-A-Wish.

Bruisend programma

Ondanks de warmte speelden D.K. Nieuwmoer (3 teams), The Party Animals, en Team De Kroon vurige wedstrijden en trokken zich van de hoge temperaturen niets aan. ’s Avonds trad Gers Pardoel op voor een bomvol plein, want de opkomst was enorm. De sfeer was geweldig, iedereen genoot en Daphne won de prijs voor de Meet and Greet met Gers Pardoel.

Daphne, de winnares van de Meet en Greet met Gers Pardoel
Daphne, de winnares van de Meet en Greet met Gers Pardoel

Zondagmiddag was familiedag en waren er allerlei activiteiten voor de kinderen: grimeren, dansen, springkasteel, … Terwijl de kinderen zich vermaakten, konden ouders en grootouders onder een parasol iets lekkers drinken. Dit meer dan toffe weekend werd afgesloten met een optreden van Eastville Sinner.

Kim (l) en Marleen
Kim (l) en Marleen
Make-A-Wish

Zondagmiddag werd Make-A-Wish vertegenwoordigd door Kim en Marleen: “We zijn heel blij met dit initiatief en deze aandacht, zodat de doelstelling van onze stichting weer onder de aandacht komt. Met deze mooie donatie kunnen we een ziek kind blij maken door zijn of haar wens te vervullen.”

Vrijwilligers

“Het evenement is een groot succes geworden”, vertelt Claudia Raeymakers, één van de organisatoren, “de opkomst was enorm. Maar zonder onze enthousiaste vrijwilligers hadden we het niet gered. Die zijn echt vijf sterren waard. Ze hebben meegeholpen dit evenement te doen slagen en zo een groter bedrag bij elkaar te krijgen voor Make-A-Wish.”

Vlnr Ingrid Walus, Gers Pardoel en Nico De Prest
Vlnr Ingrid Walus, Gers Pardoel en Nico De Prest

Foto’s: Iris Denies, Ingrid Walus en Noordernieuws

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook103
Twitter
Follow Me
Tweet