Laatste nieuws:
Nieuwjaarsconcert Essener Muzikanten wederom succes!

Nieuwjaarsconcert Essener Muzikanten wederom succes!

De eerste editie van het Nieuwjaarsconcert van de Essener Muzikanten vorig jaar was een groot succes. Reden om het dit jaar weer te doen en het was zo mogelijk een nog groter succes!

De zaal in het parochiecentrum in de Kerkstraat zat bomvol en doorheen de middag kwam er nog veel meer volk. Onder leiding van Alex Rommers werd er vrolijke Moravische en Böhmische muziek gespeeld. Het enthousiaste optreden was pakkend en de stemming zat er goed in. Ook trouwe fan Willy Vanlaerhoven was aanwezig. Willy heeft zelf jarenlang tuba gespeeld bij de Essener Muzikanten en is nu nog steeds groot bewonderaar. Voor deze gelegenheid had hij een cadeau meegebracht: de muziek van de Bodensee-Polka. “De eerste zestien maten zijn eigenlijk voor Alpenhoorn”, legt Willy uit. “Maar het is een prachtig stuk muziek.”

Trouwe fan Essener Muzikanten - Willy Vanlaerhoven
Willy Vanlaerhoven

Halverwege de middag namen Die Original Maastaler het stokje over en ook zij gaven een staaltje mooie en gezellige muziek weg. Een toffe middag voor de muziekliefhebber en zoals altijd geweldig om erbij te zijn!

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook69
Twitter
Follow Me
Tweet