Laatste nieuws:
39ste Esseneren Muzikantenfeesten

39ste Essener Muzikantenfeesten

Blaasmuziek in alle vormen! Het weekend van 14, 15 en 16 oktober vinden voor de 39ste keer de Essener Muzikantenfeesten plaats in de Heuvelhal in Essen. Een van het grootste en reeds langstlopende internationale blaaskapellenfestival van Belgie.

Vrijdag 14 oktober wordt er gestart met een waar oktoberfest, bierpullen, lange tafels en après-ski muziek. De avond wordt opgevuld door de Palemiger Spatzen, deze groep uit landgraaf (NL) brengt no-nonsens tirolermuziek, echte harmonicapower en vele bekende nummers zullen de revue passeren. De tweede artiest is Dieter Koblenz, deze Duitse schlagerzanger doet nu ook de Belgische bodem trillen. De avond wordt aan elkaar gedraaid door DJ ALEX.

39ste Esseneren Muzikantenfeesten2

Programma

Zaterdag 15 oktober spelen traditiegetrouw De Essener Muzikanten (meermaals Belgisch kampioen in de topklasse, gespecialiseerd in Böhmisch en Moravische muziek) gevolgd door de Tsjechische Blaskapelle Gloria. Een avond voor de echte liefhebber van blaasmuziek.

Zondag 16 oktober zullen er overdag meerdere kapellen spelen, zoals De Wiellander Muzikanten en de Duitse Blaskappelle Montana.

39ste Esseneren Muzikantenfeesten3

Waar: Heuvelhal, Kapelstraat 7, Essen
Wanneer:
-vrijdag om 20:00, inkom vvk €16,-, aan de kassa €20,-
-zaterdag om 18:00, inkom vvk €16,-, aan de kassa €20,-
-zondag van 12:00-18:00, inkom voor zowel vvk als aan de kassa €5,-

39ste Esseneren Muzikantenfeesten4

Voorverkoop

De tickets in de voorverkoop kunt u bestellen via oktoberfestessen.be

Foto’s: ©Anja van Eekelen

AvE

Facebook70
Twitter
Follow Me
Tweet