Laatste nieuws:
Essener Muzikanten - Weeral Kampioen - DSC09529 - Noordernieuws.be

De Essener Muzikanten weeral kampioen gespeeld

De Essener Muzikanten zijn op zondag 18 november naar de finalewedstrijd voor orkesten geweest in het Lemmersinstituut in Leuven. Zij deden mee in de open klasse en moesten minstens 80% behalen om zich kampioen te mogen noemen.

Hoge score

Zij wisten 85,92% te behalen, waarmee zij zich nationaal kampioen in de open klasse mogen noemen. In de nababbel met de jury kregen zij nog complimenten voor de muziekinterpretatie. Ook vond de jury dat er met een deskundig oog naar de muziekstijl was gekeken.

Bekroning op hun werk

De Essener Muzikanten zijn zeer tevreden met dit resultaat, zij werken het hele jaar door heel hard om tot deze resultaten te komen en het is niet altijd even makkelijk om dan ook op dit niveau te blijven presteren. Dit is weer een mooie bekroning op hun werk en geeft ze weer goede moed om hard te blijven werken.

Optreden op 16 december

Wilt u De Essener Muzikanten ook eens horen spelen? Op zondag 16 december spelen zij een kerstshow in zaal Tivoli in Halsteren(NL) Hier kunt u buiten hun gebruikelijke Bohmische/Moravische repertoire ook genieten van aangepaste kerstliederen zoals: Stille nacht, Bila Orchidej, Jingle Bells en vele andere. De inkom voor deze middag is 5€ en er is een mogelijkheid om hier voor 16€ een maaltijd bij te boeken. Meer informatie kunt u op de website vinden, www.essenermuzikanten.be

Foto: Anja van Eekelen

AvE

Facebook68
Twitter
Follow Me
Tweet