Laatste nieuws:
NN Essense Kunstvriendenkring Expositie - (c) Noordernieuws.be 2022 - HDB_6490

Nieuwe expositie Essense Kunstvriendenkring

De bekende Essense Kunstvriendenkring bestaat al dertig jaar en organiseert jaarlijks een expositie, waarbij de leden hun mooiste schilderijen tentoonstellen.

Nieuwe inspiratie

De acht leden van de Essense Kunstvriendenkring, namelijk Lisette Van den Eynden, Vera Joosens, Lisette Brosens, Aoike, Tuur Goosen, Willy Van Oers, Walter Cuypers en Fons Dictus schilderen de prachtigste dingen, die ze ook dit jaar met trots aan het publiek willen tonen. De laatste vijf keer was de expositie in zaal Heikant, een locatie die zich hier prima voor leent. Bijna alle deelnemers zijn leden van het eerste uur en weten altijd weer nieuwe inspiratie op te doen, die zich uit in hun kleurrijke werken. Ze zijn daarom ook bekend bij de liefhebbers en trouwe bezoekers.

Rose-Marie Timmermans

Maar dit jaar is er een nieuw talent, niet op het gebied van schilderen maar van dichten. De bekende Essense dichter Rose-Marie Timmermans schreef een prachtig gedicht over schilderen: ‘Zeg het met bloemen’ en dat zal op de expositie ook getoond worden. Een mooie aanvulling die de creativiteit nog meer onderstreept.
Zoals altijd is er een gezellig hoekje in de expositieruimte, waar je wat lekkers kunt eten en drinken en een praatje maken met de, op dat moment, aanwezige kunstenaars!

Wanneer: zaterdag 16 juli tot en met zondag 24 juli, dagelijks van 13:00-17:00
Waar: Zaal Heikant, Heikantstraat 138, Essen

NN

Facebook152
Twitter
Follow Me
Tweet