Laatste nieuws:
Essense Kuntvriendenkring - Tentoonstelling 2024 - Noordernieuws - HDB_1069

Kleurrijke groepstentoonstelling Essense Kunstvriendenkring

Bij nieuwe expositie van de Essense Kunstvriendenkring zijn diverse genres vertegenwoordigd: olieverf, acryl, aquarel, gedichten en teksten en dit jaar ook foto’s van Fons Dictus.

Originele, boeiende werken

Elke kunstenaar schildert naar eigen inzicht en inspiratie, wat voor originele, boeiende werken zorgt, met nadruk op de natuur en landschappen. Helaas zal Aoike niet aanwezig zijn, in april emigreerde zij met haar man Guy Vriens naar Thailand, waar ze ongetwijfeld doorgaat met mooie kunstwerken maken.

Gedichten en tekeningen

Vorig jaar nam Rose-Marie Timmermans voor het eerst deel aan de expositie met gedichten en bijbehorende tekeningen. Ook dit jaar zal ze aanwezig zijn om haar mooie werken te tonen.

Gezellige koffiehoek

Elke dag zullen er kunstenaars aanwezig zijn om de tentoongestelde kunstwerken uit te leggen en natuurlijk ook om een gezellig praatje mee te maken. In de gezellige koffiehoek kun je lekker wat drinken en buurten met andere aanwezigen.

Deelnemende kunstenaars

De deelnemende kunstenaars zijn Lisette Van den Eynden, Lisette Brosens, Willy Van Oers, Walter Cuypers, Veerle Snoeck, Rose-Marie Timmermans en Fons Dictus. Gekende namen die garant staan voor prachtige werken.

Praktisch

Wanneer: zaterdag 13 tot en met zondag 21 juli, dagelijks van 13:00-17:00
Waar: Zaal Heikant, Heikantstraat 138, Essen
Inkom: gratis

NN

Facebook39
Twitter
Follow Me
Tweet