Laatste nieuws:
Kerstbierfestival Essen Heuvelhal 2017 (c) Noordernieuws.be - P1010439u65

Kerstbierfestival 2017 in beeld

Eerder hadden we al een kort verslag gemaakt bij de opening van het kerstbierfestival 2017 van O.B.E.R. dat zich afgelopen weekend manifesteerde. Eén van onze verslaggevers is zaterdag nog wat langer geweest en heeft nog wat foto’s gemaakt, die we jullie niet willen onthouden Deze 23e editie was weer een groot succes waarbij beide dagen in zeer korte tijd waren uitverkocht. Het Kerstbierfestival van O.B.E.R. is een evenement dat Essen op de kaart heeft gezet en waar zowel de organisatie als de gemeenschap van Essen trots op mogen zijn. Wij kunnen alvast uitkijken naar de 24e editie in 2018.

Charles Leclef opent het festival

Dit jaar was directeur van brouwerij Anker uit Mechelen bereid gevonden om het Kerstbierfestival te openen. Brouwerij Anker is onder andere bekend van de Gouden Carolus. Bij de editie van het Kerstbierfestival van 2016 leverde deze brouwerij het winnende kerstbier. Dit volgens de 2200 bezoekers die dat jaar waren komen proeven. Ook door de aanwezigheid van de zaakvoerder van deze prijswinnende brouwerij blijkt nog maar eens dat O.B.E.R. een festival heeft neergezet, dat binnen de bierwereld alom wordt gerespecteerd.

De editie van het Kerstbierfestival 2017 zit er op en we kunnen niet meer dan wachten op de editie van 2018 en nog wat nagenieten van de foto’s.

VL

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook28
Twitter
Follow Me
Tweet