Laatste nieuws:
Kerstbierfestival 2018 - Bart Brits - (c) Noordernieuws.be Vincent Luijer - P1020370

Kerstbierfestival geopend door Bart Brits

Het Kerstbierfestival van O.B.E.R. dat gisteren zijn deuren opende werd officieel geopend door Bart Brits. Hij is één van de oprichters van de Essense microbrouwerij Crow Mountain en had de eer om de bezoekers officieel welkom te heten op deze editie van het Kerstbierfestival.

Bart Brits

Sinds enige jaren wordt er vanuit een microbrouwerij in het Essense Horendonk bier gebrouwen door Crow Mountain Craft Brewery. Samen met Pieter-Jan Testers en Dick van Hooijdonk richtte Bart Brits deze microbouwerij op, die is gevestigd aan de Kraaienberg. Al snel maakte deze brouwerij naam in Essen, maar ook ver daar buiten. Vorig jaar werd de eerste versie van ‘Murder’ een grote hit op het Kerstbierfestival. Dit jaar sloegen de brouwerij en O.B.E.R dan ook de handen ineen om samen een nieuwe ‘Murder’ te ontwikkelen. Het is dan ook fantastisch dat Bart Brits namens een Essense brouwerij op een door O.B.E.R. georganiseerd Essens evenement deze editie officieel mocht openen.

Meer foto’s

Zoals gisteren al beloofd in ons artikel over het Kerstbierfestival zijn hier de extra foto’s van dit fantastisch Essens evenement dat volgend jaar zijn 25-jarig jubileum hoopt te vieren.

VL

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook41
Twitter
Follow Me
Tweet