Moord in Essen - Crow Mountain Brewery Murder

Moord in Essen

Hoewel de kop erger doet vermoeden is deze moord het vervolg op ‘Murder’, een bier waarmee de Essense microbrouwerij ‘Crow Mountain’ vorig jaar hoge ogen gooide op het Kerstbierfestival in Essen. Dit jaar hebben Crow Mountain en O.B.E.R de handen ineen geslagen om de tweede editie van dit Essense bier te ontwikkelen.

Murder

Elk jaar organiseert O.B.E.R. (Objectieve Bierproevers van de Essense Regio) een kerstbierfestival waarmee ze Essen binnen de bierwereld internationaal op de kaart hebben gezet. Dit jaar is er in aanloop naar het kerstbierfestival de editie ‘Murder limited edition’ ontwikkeld. Afgelopen woensdag werd het eerste vat van dit speciaalbier geopend in café ‘Onder de Toren’.
Deze tweede editie van Murder heeft onder andere gerijpt op whiskyvaten van Ardberg en volgt hiermee de succesvolle ‘Murder’ van vorig jaar op. Hiermee oogste brouwerij ‘Crow Mountain’ veel lof in de bierwereld.

Medeplichtig aan moord

Na het succes op het eveneens in Essen georganiseerde internationale kerstbierfestival met de eerste versie van ‘Murder’, hebben O.B.E.R. en ‘Crow Mountain’ samen deze tweede editie ontwikkeld. Een mooie vorm van samenwerking tussen twee organisaties waar Essen oprecht trots op mag zijn.

Murder proeven

Deze tweede editie van ‘Murder limited edition’ zal exclusief te proeven zijn op het kerstbierfestival, dat komende zaterdag en zondag zal worden gehouden. Uiteraard zal Noordernieuws hier ook dit jaar weer verslag van maken en ook natuurlijk als bezoeker aanwezig zijn.

Toegangskaarten Kerstbierfestival

Als je nog geen kaartjes hebt voor dit prachtige evenement, kun je alleen nog op zaterdag na 19:00 aan de deur een kaartje kopen. De kaartjes voor zowel de zaterdag als de zondag waren binnen zeer korte tijd uitverkocht, toen de voorverkoop op 1 augustus van start ging.

Lees meer over de vorige editie van het Kerstbierfestival.

VL

Foto’s: OBER, Crow Mountain

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook17
Twitter
Follow Me
Tweet