Laatste nieuws:
Kersthappening Phoenix Academy

Kersthappening Phoenix Academy

De Phoenix Academy sluit het eerste trimester af met een muzikale kersthappening. Henk Jansen, de muziekleraar, zou deze happening graag een terugkerend evenement willen maken. “Het is een afsluiter geënt op gezelligheid waarbij muziek centraal staat.” vertelt Elvira De Laet, “Muziek brengt mensen dicht bij elkaar en creëert saamhorigheid en warmte. Henk kent veel mensen in de muziekwereld en diversen hebben aangegeven te willen komen spelen. Omdat we deze gezellig avond graag delen met andere mensen, is iedereen dan ook van harte welkom. Volwassenen, maar kinderen net zo goed!”

 
Als bezoekers zelf ook mee willen musiceren, dan is dat mogelijk. Graag zelfs. Een piano en drumstel zijn aanwezig, andere instrumenten moeten worden meegenomen. “We willen graag mensen zoveel mogelijk muzikaal met elkaar laten communiceren.” legt Elvira uit, “Natuurlijk zijn er nummers in kerstsfeer, maar verder zijn alle genres vertegenwoordigd: blues, rock, pop, jazz, akoestisch, …. Om de sfeer te verhogen, wordt het pad naar de Academy verlicht met sfeerlichtjes.”

Wanneer: vrijdag 22 december van 17:00 – 20:00
Waar: Wildertse Duintjes 1, 2910 Essen

Voor meer informatie kunt u terecht bij Elvira De Laet 0474 – 737168 en Jessica De Smet 0486 – 211794 of via info@phoenixacademybelgium.com

Grote foto: Elvira De Laet

LW

Facebook9
Twitter
Follow Me
Tweet