Laatste nieuws:
Halloween Forest Trip 3.0 Durf jij

Halloween Forest Trip 3.0: Durf jij?

Op zondag 28 oktober is het precies 50 jaar geleden dat baron H.R. van Dijck omkwam tijdens de jacht. Zijn kwaaddenkende, wraakzuchtige geest heeft nooit rust kunnen vinden en blijft rondwaren tot hij de dader of diens nakomeling heeft gevonden. Al 12 slachtoffers maakte hij, wie wordt de 13de. Jij?

De Halloweentocht die de Phoenix Academy heeft uitgezet gaat ironisch genoeg precies over het vroegere domein van baron H.R. van Dijck: de Wildertse Duintjes. Vanaf 20:00 beginnen de tochten en de laatste vertrektijd is 22:00. Vertrekpunt is de parking van de Wildertse Duintjes. Na de uitleg ga je op pad en wie weet wie of wat je gaat tegenkomen…

Halverwege de wandeling kun je wat lekkers eten en drinken bij een wel heel speciale gastheer. Maar dan moet je weer terug. Door de Duintjes….

Als je 12 jaar of ouder bent, kun je aan deze spannende tocht deelnemen. Wel op eigen risico natuurlijk, want wie weet wat er gebeurt als je de baron tegenkomt! Je kunt je van tevoren inschrijven via www.phoenixacademybelgium.com Hier kun je ook terecht voor meer informatie. Inschrijven is gewenst, maar niet verplicht.
We snappen best dat je misschien tot het laatste moment twijfelt of je dit wel aandurft….

LS

Facebook16
Twitter
Follow Me
Tweet