Halloween griezeltocht Essen - Death Pirates Bay - Xitings - 2022

Ondoden uit op bloedige wraak!

1845, het jaar dat de Engelse kaper Sir James Smith hoge bescherming genoot van de Engelse kroon. Die bescherming zorgde ervoor dat hij ongestoord Franse en Engelse schepen kon beroven van hun rijke vracht.

Echter, in 1856 veranderde deze situatie drastisch en besloten een aantal landen om deze verachtelijke kaapvaart voorgoed uit te bannen. In plaats van een gevierde, nationale held, degradeerde hij tot een veelgezochte piraat. Zijn eigen bemanning werd verblind door hebzucht en voor slechts enkele goudstukken werd James Smith verraden en in de kerkers van de Tower van Londen opgesloten. In die donkere, smerige kerkers zinde hij op wraak, bloedige wraak. Hij wist te ontsnappen en spoorde zijn verraders op, waarna hij ze verdronk in hun eigen bloed. Hij vervloekte en verdoemde ze tot het bestaan van ondode. In zijn waanzin begroef hij de verminkte lichamen in verschillende massagraven, die hij delfde in de woeste gronden van de lage landen. Ook in de bossen, waar zich nu het park van het voormalig klooster van de Redemptoristen te Essen bevindt, dumpte hij de al ontbindende lijken. Maar wanneer de maan een deken van mist over de kale landen legt, komen deze ondoden tot leven. Ze klauwen zich dan een doorgang door de aarde omhoog en gaan op zoek. Op zoek naar hun kapitein, om zich te wreken. Maar in hun zoektocht beroven ze iedereen die hun grafvelden durft te betreden op wrede, satanische wijze. Blijf weg uit deze bossen, blijf weg. Zoek de verschrikking en je ellende niet op. Ben je eigenwijs en ga je toch, dan zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. Je zal voor altijd door angst geregeerd worden, elke minuut over je schouder kijken en de stank van rottend vlees zal nooit meer uit je neus verdwijnen.

Ondoden uit op bloedige wraak!

Maar ben je vastberaden toch te gaan, dan is Halloween het beste moment. Op 31 oktober organiseert Xi*Tings een tocht die je over dit vervloekte traject zal voeren en waar je aan kunt deelnemen. Maar, daar zijn wel enkele regels aan verbonden!
1. Honden zijn niet toegelaten. De ondoden kunnen voor ernstige schrikeffecten zorgen en daar zou je hond angstig en/of agressief op kunnen reageren. Dat wil jij niet en je hond ook niet!
2. Drank en vuurwerk zijn absoluut niet toegestaan op het parcours. Niet alleen is vuurwerk gevaarlijk voor de andere wandelaars, maar de voorgaande jaren zijn er ook klachten van de omgeving gekomen.

Na deze tocht kun je je angsten kalmeren in de griezelig gezellige jeneverbar. Hopelijk lukt het je je bevende handen tot rust te brengen, zodat je zonder te morsen wat kan drinken.

Wanneer: 31 oktober van 19:00-22:30
Waar: Rommeshoef, Rouwmoer 6, Essen
Inkom: €6,-

Xi*Tings

NN

Facebook55
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!