Laatste nieuws:
Kenneth Huybrechts - Cafe Pullman Kalmthout - (c) Noordernieuws.be - HDB_0432u85

Kenneth Huybrechts nieuwe uitbater café Pullman

Per 1 december is Kenneth Huybrechts de nieuwe uitbater van café Pullman in Kalmthout. Hiermee gaat zijn lang gekoesterde droom in vervulling.

Ik hou van bruine café’s

“Ik hou van bruine café’s, de sfeer die er hangt, de gezelligheid, de mensen uit de omgeving die elkaar kennen en een pintje komen drinken”, legt Kenneth uit. “Het was altijd mijn droom om zo’n café te kunnen uitbaten. Ik heb wel vaker in de horeca gewerkt en ik heb altijd mijn eigen zaak willen hebben.”

Kenneth Huybrechts - nieuwe uitbater Café Pullman Kalmthout - Noordernieuws.be

De contracten zijn getekend

“Mijn vriendin zag op internet dat café Pullman ter overname stond. Toevallig, want de week ervoor hadden we het er nog over gehad om een café te hebben. We zijn hier toen een pintje gaan drinken en ik heb er met Marc Van Ginderen, de huidige uitbater, over gesproken. We waren niet de enige geïnteresseerden, maar we zijn het uiteindelijk wel geworden! Afgelopen week zijn de contracten getekend en per 1 december ben ik de nieuwe uitbater van dit super gezellige café,”

Kenneth Huybrechts - nieuwe uitbater Café Pullman Kalmthout - Speeltuin achter gezellig cafe
Het gezellige speelplaatsje achter café Pullman
De unieke sfeer moet bewaard blijven

“De evenementen die de Spaarkas regelmatig organiseert gaan natuurlijk gewoon door en alle verenigingen blijven zoals altijd van harte welkom. Ik ben niet van plan om grote veranderingen aan te brengen, dat zou ten koste gaan van de unieke sfeer van dit geweldige café. Het is spannend en een grote uitdaging, maar ik heb er enorm veel zin in. Een groot deel van de vaste klanten heb ik al ontmoet en dat zijn allemaal toffe mensen. De feestelijke opening is zaterdag 1 december om 14:00 uur. Met live muziek en gastoptredens van Jack Woods en Jef Brouwers.”

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag vanaf 11:00
Vrijdag vanaf 15:00
Zaterdag en zondag vanaf 10:00

Heuvel 1
2920 Kalmthout

Foto pui café Pullman: ©Google Street View

Facebook203
Twitter
Follow Me
Tweet