Laatste nieuws:
Hoi pipeloi, ik ben Martini

Hoi pipeloi, ik ben Martini

Ondanks mijn rode jasje ben ik toch echt een dametje en ik ben ongeveer anderhalf jaar oud. En nu we toch in gesprek komen, misschien kun jij me uitleggen waarom iemand katten verzamelt?

Hoi pipeloi, ik ben Martini

Postzegels, bekers, poppen, ik snap het allemaal, maar katten? Het was dan ook helemaal niet leuk waar ik gewoond heb en buiten komen? Ik weet niet eens wat het is. Wat wel als voordeel heeft, dat als iemand die mij al vriendinnetje wil hebben, ik ook op een appartement kan wonen. Ik weet niet beter tenslotte. Ik vind het heerlijk om geaaid te worden, vooral als ik in mijn favoriete rieten mandje lig hier bij Canina. Het is wel een onbekend fenomeen voor me, dus ik zal zelf niet gauw om een aaitje vragen.

Hoi pipeloi, ik ben Martini

Misschien wel als ik helemaal gewend ben. Ik ben best speels en vind het zo leuk om, als er een familielid voorbij komt, even een plagerig, goedmoedig tikje tegen hun poep te geven. Dan zit ik echt te grinniken in mijn pootje. De zon, o heerlijk, om daar in te gaan liggen rollen. Warme stralen op mijn buik en rug, wat kan een poes toch genieten. Misschien vind jij het wel leuk als ik bij jou kom genieten en dat we dan samen in de zon gaan liggen. Kom je me halen?

Hoi pipeloi, ik ben Martini

Wil je meer weten over onze lieve Martini? Neem dan contact op met dierenasiel Canina.
Adres Canina:
Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

LW

Facebook47
Twitter
Follow Me
Tweet