Laatste nieuws:
Hi, ik ben Brizzi

Hi, ik ben Brizzi

Zal ik je wat over mezelf vertellen? Ik ben een Frans bulleke en natuurlijk gecastreerd, dat spreekt vanzelf. Jammer genoeg heb ik al een paar tehuizen gehad en bij de laatste ben ik maar veertien dagen geweest! Ze bleken niet voor me te kunnen zorgen, omdat ze niet genoeg geld hadden.

Brizzy

Dan denk ik: begin er dan niet aan. Nu had ik mijn hart weer opengesteld en moest ik weer weg. Ik word daar zo verdrietig van. Ik vind een gezin met kinderen leuk en ben gek op knuffelen. Maar weet je waar ik nu niet van hou? Van andere honden, raar hè? Dus ik woon het liefst ergens waar geen andere honden zijn. Wandelen vind ik niet zoveel aan, ik ben maar het liefst thuis. Thuis bij een baasje waar ik veel van kan houden. Misschien ben jij dat wel. Wil je meer over me weten? Bel dan Canina, die kunnen je alles over me vertellen.

Brizzy

Wil je meer weten over deze lieve knuffelaar.? Neem dan contact op met dierenasiel Canina.
Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

LW

Facebook70
Twitter
Follow Me
Tweet