Laatste nieuws:
Hallo, ik ben Marcos

Hallo, mijn naam is Marcos

Lieve mensen, moet je je even voorstellen: ik woonde al jaren tevreden en blij met mijn baasje en was een gelukkig dier. Maar mijn baasje ging dood! Vreemde mensen zijn gekomen en hebben me de regen ingesmeten. Met mijn baasje ging het al een poosje niet goed, dus het was niet ideaal meer, maar ik had een thuis.

Toen had ik ineens niks meer en het wonen op straat kende ik als huiskat al helemaal niet. Ik ging naar buiten voor een wandeling of lekker zonnen, maar wonen deed ik bij hem. En nu moest ik buiten leven, ik wist niet eens hoe dat moest! Er waren mensen die me eten wilden geven. Ik hoorde ze praten en dingen zeggen als: ‘Politie gebeld, die doet hier niets aan. Ze sturen me van het kastje naar de muur.’ Ik snapte dat allemaal niet, bovendien was ik constant bang. Bang omdat ik dakloos was, bang omdat mijn baasje me niet meer kon verdedigen, bang omdat ik ineens niemand meer had.

Op een dag was ik in de tuin van die lieve mensen die me eten gaven en daar stond ineens een klein huisje. Maar toen ik daar in liep, kon ik er niet meer uit. Met huisje en al werd ik toen meegenomen. Ik raakte in paniek en toen kwam ik in een groot huis met allemaal andere katten. Ze noemen het hier Canina en er zijn allemaal lieve mensen die me aaien en met me kroelen. En dat vind ik zo heerlijk, dat heb ik al die tijd zo gemist! Ze zeggen wel eens dat ik altijd boos kijk, maar daar kan ik niets aan doen. Zo zit mijn gezicht gewoon lekker. Er zijn hier overal kussentjes en warme huisjes en ik hoef niet meer bang te zijn. Maar toch kan ik me hier niet ‘nestelen’. Het is hier te druk voor me, ik ben dat niet gewend. Ik zou zo graag een rustig onderkomen willen hebben, met een baasje dat van me houdt en van wie ik veel kan houden en mee kan kroelen. Misschien ben jij dat wel! Kom je me halen? Ik ga graag met je mee om dan je liefste vriendje te worden.

Wil je meer weten over onze lieve Marcos? Neem dan contact op met dierenasiel Canina.
Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

LW

Facebook45
Twitter
Follow Me
Tweet