Kledingmiddag Stichting Dier en Project

Kledingmiddag Stichting Dier en Project

Aanstaande zondag, 1 oktober, is het weer Kledingmiddag Stichting Dier en Project. De medewerkers van Stichting Dier en Project proberen er dagelijks een wereldse Dierendag van te maken voor hun bewoners. Daarom vragen zij úw hulp om de dieren, die het eerder en elders minder goed hebben getroffen, te kunnen blijven helpen! U kunt van 13:00 tot 17:00 al uw afgedankte kleding, schoenen en huishoudtextiel aanleveren. Dit in gesloten, plastic zakken op het stichtingsadres: Dennestraat 9 te Nispen. Maar geen kussens, matrassen of dekbedden.
Zij ontvangen daar een kleine vergoeding voor en met de ingezamelde kleding worden weer mensen in nood geholpen. Een win- winsituatie voor alle minder bedeelden!

Kledingmiddag Stichting Dier en Project

Op deze middag zetten mens en dier zetten hier hun beste pootjes voor. De koffie staat klaar en de haartjes zijn gekamd! De kittens van voormalige zwerfmoeder Jo-An zullen rond die datum ook zo’n beetje beginnen met de wereld te verkennen. Wellicht kunnen we ze met uw aanwezigheid dan direct laten merken dat er een diervriendelijke wereld bestaat! Opvanghond Bono en kat Falco zijn ook nog op zoek naar een werelds voor altijd-thuis-huis en een kennismaking met hen ligt ook binnen de mogelijkheden. Kortom, we verwelkomen u en uw kledingdonatie graag op zondag 1 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur! Graag tot dan!

Ook kunt u Stichting Dier en Project financieel steunen met een gift,die meer dan welkom is en integraal gebruikt zal worden voor het welzijn van de dieren. U kunt uw donatie overmaken op NL91 INGB 0009677527 ten name van stichting Dier en Project te Nispen.

LW

Meer lezen over Stichting Dier en Project

Facebook5
Twitter
Follow Me
Tweet

Eén reactie

  1. Geweldig hoe men met gebruikte kleding en schoenen meerdere goede doelen kan steunen door het in te leveren bij stichting Dier en Project.