Laatste nieuws:
Hallo, ik heet Diesel en ben net zo stoer als mijn naam!

Hallo, ik heet Diesel en ben net zo stoer als mijn naam!

Als je mijn foto’s goed bekijkt, haal je er wel een paar grootouders uit denk ik: een Stafford en een Engelse Bull. Mijn vorige eigenaren hebben me letterlijk bij de dierenarts naar binnen gesmeten om me een spuitje te laten geven, me te laten vermoorden dus. Ze hielden niet meer van me.

Hallo, ik heet Diesel en ben net zo stoer als mijn naam!

Zucht, o.k. ik kan af en toe wel moeilijk doen, maar wie niet? Omdat ik zo stoer ben en sterk, zoek ik een baasje dat echt de baas over me is. Geen watje. Als ik denk dat je een watje bent en je gaat met me wandelen, bijt ik gewoon de leiband door: zo, kijk eens hoe stoer ik ben! En dat wil je natuurlijk niet, dus hou me kort en wees consequent. Dan weet ik mijn plaats en gedraag me als zodanig: netjes en beleefd. Ik snak naar een baasje, een baasje dat me streng aanpakt, bij wie ik me daarom op mijn gemak kan voelen en gezellig mee kan gaan wandelen en die ik gezelschap kan houden. Hier bij Canina heb ik het prima, maar voor mij is het te stressy, ik ben dat niet gewend. Van de zenuwen zit ik aldoor aan mijn voeten te likken, ik verlang zo naar een rustige omgeving. Bij jou misschien? Kom jij me halen?

Hallo, ik heet Diesel en ben net zo stoer als mijn naam!

Wil je meer weten over onze lieve Diesel? Neem dan contact op met dierenasiel Canina.
Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

LW

Facebook143
Twitter
Follow Me
Tweet