Laatste nieuws:
2handel Stella Matutina rondt acties voor Prinses Harte af-

2handel Stella Matutina rondt acties voor Prinses Harte af

Onze jongste verslaggeefster Amy Wyters zit in 2handel van Stella Matutina in Wuustwezel. 2handel zamelde geld in voor Prinses Harte. Dit is een organisatie van vrijwilligers die prinsessen- en ridderpakketten schenken aan kinderen die opgenomen zijn op de kinderkankerafdeling in Gasthuisberg. In zo een doos zit een ridder- of een prinsessenpop, een dekentje, een pyjama die aan de zijkant open kan, zodat de katheters er door kunnen en nog meer verrassingen.

2handel Stella Matutina rondt acties voor Prinses Harte af-

Amy doet verslag van de inzameling:

“Uiteindelijk heeft 2handel van Stella Matutina Wuustwezel €1821,43 ingezameld voor Prinses Harte. En dit vierden we op vrijdag 21 april ’17 met een receptie waar verschillende ouders en leerkrachten aanwezig waren en natuurlijk ook iemand van Prinses Harte zelf. Heel het jaar door deden we verschillende activiteiten zoals: een stratenloop van vijf kilometer, snoep- en hotdogverkoop voor de leerlingen en een carwash voor de leerkrachten en voor wie wilde ook nog een heerlijk smosje.”

2handel Stella Matutina rondt acties voor Prinses Harte af

2handel: “Het waren allemaal toffe activiteiten maar de carwash vonden we toch het leukst, omdat we op een vrije dag naar school kwamen om auto’s te wassen en elkaar nat te maken. Het is ook fijn om te weten dat je door deze gift kinderen die op de kinderkankerafdeling liggen er blij mee kunt maken en daar doen we het voor!”

Wat begonnen was als een hedendaags klasgesprek in het begin van het jaar, is uitgegroeid tot een prachtig jaar voor het goede doel.

2handel Stella Matutina rondt acties voor Prinses Harte af

“Door deze acties zijn we niet alleen klasgenoten geworden, maar ook echte vrienden met een goed hart voor het goede doel!”

Het hele verhaal van Prinses Harte kan je lezen op johan-en-elke.skynetblogs.be

Amy Wyters

Foto’s: Amy Wyters

Facebook52
Twitter
Follow Me
Tweet