Laatste nieuws:
Dag-ik-ben-Mouschke

Dag, ik ben Mouschke

Eigenlijk ben ik heel verdrietig, ik was zo gelukkig bij mijn baasje, maar die was erg ziek, zo ziek dat hij opgenomen moest worden. En ik wist meteen: mijn grote liefde komt nooit meer thuis, hij kan niet meer beter worden. Ik hield erg veel van mijn baasje, we hadden het goed samen en nu is hij weg. Hij behandelde me alsof ik zijn kindje was en dat ben ik een beetje gewoon nu.

mouschke-4

Ik ben in het begin met nieuwe mensen een beetje angstig, maar als je dan tegen me praat zoals tegen een mensenkindje (wat ik gewend ben) voel ik me zo op mijn gemak.
Omdat we altijd met z’n tweetjes waren, hou ik erg van rust. Gewoon een rustige omgeving bij lieve baasjes waar ik me helemaal op mijn gemak kan voelen en veel van kan houden. Misschien is dat wel bij jou! Mag ik bij je komen wonen? xxx

mouschke-2

Wil je meer weten over lieve Mouschke? Neem dan contact op met dierenasiel Canina.

Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

LW

Facebook20
Twitter
Follow Me
Tweet