Laatste nieuws:

Voorbereiding sociale tour Ossekoppen in volle gang

De gezellige woonkamer van Magda Van Ginderen staat helemaal vol dozen, cadeautjes en andere spullen die ingepakt moeten worden voor de sociale tour. Van de Raad van Elf van de Ossekoppen zijn Jaak Naulaerts, Evy Antonissen, Elly Van Loon, Tamara Ooye, Dirk Lambrechts (ex-prins en nu keizer) en natuurlijk Magda zelf aanwezig, plus vrijwilligster Ylana Van Gastel, de dochter van Prins Ronny I. Allemaal zijn ze druk aan het werk: er moet heel wat ingepakt worden!

Voorbereiding-sociale-tour-Ossekoppen-in-volle-gang

“We maken 820 cadeautjes voor de kleuters”, vertelt Magda,“ en 200 voor St. Michael en de serviceflats, Sint Vincentius, de Mik en de Klina. De bewoners van de Bijster krijgen per leefgroep een mand met verzorgingsproducten. Spectrum, de Piramide en Berkenbeek ontvangen een cheque.”

“Heel de sociale tour wordt gesponsord door de club 11.11”, legt Dirk uit, “de leden doneren minstens €28,-, dat was vroeger 1111 frank. Al deze sponsors krijgen dan een medaille van de Ossekoppen en een plaatje van het jaartal dat ze doneren.”

Sociale tour Ossekoppen

De sociale tour begint aanstaande zaterdag, 18 februari, en volgt strak programma, alles is vrijwel tot op de minuut ingepland. “Er worden hier heel wat vakantiedagen voor opgeofferd”, vertelt Magda, “maar dat doen we allemaal met liefde!”

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook74
Twitter
Follow Me
Tweet