Laatste nieuws:
Leerlingen Mariaberg Heikant leren over carnaval

Leerlingen Mariaberg Heikant leren over carnaval

De leerlingen van de laatste kleuterklas van de Mariaberg op Heikant leren over carnaval. Natuurlijk over hun eigen stoet volgende week, maar ook over de Prins, de nar en het bouwen van de wagens. Maandag mogen ze verkleed naar school komen, dan komen Prins Ronny l en de nar, en vrijdag vanwege de stoet op de Heikant. Als je over carnaval leert, wat is er dan leuker dan om te gaan kijken naar het bouwen van de wagen van carnavalsvereniging Den Heikant?

01 Carnaval - Brico - Mariaberg - (c) Noordernieuws.be - DSC_5757

De kinderen hebben hun voorkeuren en wilden er maar al te graag over vertellen. Zo vindt Lune vooral Prins Carnaval het leukst en ze weet al hoe ze verkleed zal gaan: als indiaan. Liard vindt de wagens het leukst, Jef maakt geen onderscheid: hij vindt alles tof en zal zich als politieman verkleden. Laure vindt het leuk om iedereen een handje te geven en gaat zich verkleden als Elsa. Voor vriendinnetje Sjuul zijn zingen en dansen favoriet en ze komt als zeemeermin Ariël naar school. De stoet volgende week vrijdag zal er dus heel gevarieerd en gekleurd uitzien. Iets om naar uit te kijken!

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook112
Twitter
Follow Me
Tweet