Laatste nieuws:
Carnaval Essen - Winnaars zevenkamp - Wijkenbal

Bruisend en swingend Wijkenbal in zaal Flora

Zelfs voor het Wijkenbal van start ging, zat de vrolijke sfeer er al goed in. In café Volksvriend zorgde Dofkapel al voor blije gezichten en in de zaal ging het helemaal los. Er werd gelachen en gedanst en het was duidelijk dat iedereen het prima naar de zin had. Het Wijkenbal is ook het moment dat de uitslag van het Wijkprijskamp bekend gemaakt wordt. Hier tellen diverse onderdelen voor mee, zoals de plaatbezichtiging, het zingen van het carnavalslied van dit jaar en de 7-kamp.

104 Carnaval - Wijkenbal - 2017 - (c) Noordernieuws.be - DSC_5691

Voor carnavalsvereniging Den Heikant, die na 22 jaar weer meedoet, was het een prachtige zege: ze eindigden op de tweede plaats!

Dit is de eindscore:
1 Torrep
2 Den Heikant
3 Denuil
4 Staesi
5 Steenbakkers
6 Denoek

Hierna werd het carnavalslied ‘Lot van ew ore’ gezongen met aansluitend het Ossekoppenlied en werd er verder gefeest. Een heerlijke voorproef van het carnaval. Nog twee weken…

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook122
Twitter
Follow Me
Tweet

Eén reactie

  1. Silvio van Oevelen

    Ik heb meerdere malen het berichtje van Noordernieuws ivm het Wijkenbal en de uitslag van de Essense wijken op ge zijt van essen als gezet en tot 3 x toe is het weggehaald. Ik snap ik niet goed wat die beheerders bezielt. Ik denk jaloezie. Omdat het artikel niet geschreven is door hun lieveling, maar door Noordernieuws. Ik ben zelfs geblokkeerd van de groep. Echt kinderachtig is dat. Terwijl er in het artikel staat waar meerdere mensen van Essen belang in stellen en het ook wel willen lezen. Ik wil met deze niks meer met die klote ge zijt van essen te maken hebben. En ik raad iedereen aan om de groep te verlaten, er staat de laatste tijd toch een hoop flauwekul en gezever op. Tip: lees het Noordernieuws moet je al die flauwekul niet meer slikken!