Laatste nieuws:
Carnaval Essen - Optredens Heuvelhal - (c) Noordernieuws.be 2020 - HDB_0585uz59

Carnavalsverenigingen treden op in Heuvelhal

De Grootste Stoet werd afgelast vanwege het te verwachten stormweer. Om al het moois van de verenigingen toch in beeld te brengen, ging de Raad van Elf overal langs om te filmen.

Enorm karwei om alles geregeld te krijgen!

De films werden op groot doek getoond in de Heuvelhal, waar alle verenigingen met veel enthousiasme hun begeleidende dans konden laten zien op het moment dat hun wagen in beeld kwam. De jury had de moeilijke taak om al het moois te beoordelen en zal er een behoorlijke klus aan hebben. Tussen de optredens door zorgden Dofkapel en Tofkapellûke uit Hoeven voor vrolijke muziek. Het moet een enorm karwei zijn geweest om dit allemaal op zo’n korte termijn geregeld te krijgen. Chapeau voor de Raad van Elf en iedereen die hun heeft bijgestaan, want ze hebben het bijna onmogelijke voor elkaar gekregen!

Dat de stoet jammer genoeg werd afgelast, wilde natuurlijk niet zeggen dat carnaval niet doorging. Door de Stationsstraat en Nieuwstraat liepen groepen kleurig uitgedoste mensen, die van café naar café gingen en waar duidelijk bleek dat iedereen het toch prima naar de zin had!

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook315
Twitter
Follow Me
Tweet