Zonovergoten Grenscross én een huwelijksaanzoek

Zonovergoten Grenscross én een huwelijksaanzoek

De zondag begon grijs, maar de zon kon het toch niet laten en brak het wolkendek open. Ze wilde de derde dag van het geweldige evenement Grenscross Essen niet missen en ook niet de geweldige sfeer die er altijd is. Gisteren werden de volgende manches gereden: grote en kleine balken, lelijke eendjes, jeugd, tweewielers, duo’s, kids cross en de grote en kleine demolition derby.

Foto: Pierrot Biessen
Internationale deelnemers

Het was de derde dag van de cross en er waren diverse internationale deelnemers. Zoals de Zandse Doppenlichters uit Huissen, Nederland. Vorig jaar zijn ze voor de eerste keer in Essen geweest vanwege goede verhalen en de gezelligheid. Zaterdag zijn ze met drie auto’s begonnen aan de urencross. Eén auto werd vijfde en een andere auto viel uit door mechanische problemen. Maar als klap op de vuurpijl zijn Jos en Michel 1e geworden! Ze zijn echt superblij met dit resultaat en hebben daar zaterdag op geproost!

Foto: Zandse Doppenlichters
Huwelijksaanzoek

Het organiseren van de Grenscross werd weer door een grote groep mensen met liefde en enthousiasme uitgevoerd. Maar ondanks de strakke planning, werd er rekening gehouden met de wens van Hanne Sneyders. Zij wilde tijdens dit evenement haar grote liefde Maarten Beyers ten huwelijk vragen.

Ik was keizenuwachtig

“Ik heb met de organisatie overlegd of ik een moment mocht voor de grote vraag.” vertelt Hanne, “Dat was geen probleem en kreeg mijn moment voor de start. De vlaggenman heeft toen Maarten afgeroepen, die meteen kwam. Hij dacht dat er iets aan de hand was. Ik was keizenuwachtig. Bijna iedereen wist het, behalve Maarten natuurlijk. Ik was dit al een half jaar van plan. Toen ik hoorde dat de Grenscross doorging, plande ik het definitief. Toen het zover was, kreeg ik de micro in handen en stelde de grote vraag.”

Geen moment getwijfeld

“Ik heb het totaal niet aan zien komen,” vertelt Maarten Beyers, “Ik vermoedde iets, omdat ze zo gestrest was. Maar ik heb meteen ja gezegd, ik heb geen moment getwijfeld! Na de cross beginnen we met het plannen van ons huwelijk.”

Geweldige hulp

“Ik heb van de organisatie van de Grenscross zoveel hulp gehad en ik weet hoe druk ze het hadden. “zegt Hanne “Ik ben de organisatie dan ook enorm dankbaar voor hun steun en hulp!”

Vriendin Jules zorgde ervoor dat Hanne’s auto meteen in stijl was!

Dit geweldige en romantische gebeuren droeg extra bij aan de geweldige, zonovergoten dag.
De kids cross die ‘s morgens al was gereden, kreeg aan het eind van de middag nog een extra race Dit tot groot plezier van iedereen. Het was een geweldig weekend en een heleboel mensen verheugen zich nu al op de Grenscross van volgend jaar!

Foto: Pierrot Biessen

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook218
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!