Laatste nieuws:
Groots spektakel bij Grenscross Essen - (c) Noordernieuws.be 2019 - HDB_3286

Grenscross weer groots spektakel

Net als ieder jaar was de belangstelling voor de Grenscross weer enorm. De sfeer was super en ontspannen en de racers maakten er iets spannends en soms een potje van.

Het was koud en de wind soms ijzig, maar dat deed niets af aan de geweldige sfeer en het enthousiasme van de rijders en het publiek. Bij de kidscross leefden de kinderen zich uit, soms vergezeld van een vader die duidelijk mee zat te genieten.

224 Spektakel bij Grenscross Essen - (c) Noordernieuws.be 2019 - HDB_3257

Bij een van de races van de Grote Balken was er een heuse kettingbotsing. Per ongeluk? Expres? Het publiek genoot in elke geval met grote teuggen. 10 wagens zaten op elkaar en de laatste die nog reed zette in de laatste ronde na de finish zijn auto er ook maar tegenaan. Om in stijl te blijven.

180 Spektakel bij Grenscross Essen - (c) Noordernieuws.be 2019 - HDB_3213

Een team van enthousiaste vrijwilligers

Zo’n super evenement voorbereiden en uitvoeren doe je niet zomaar. Het hoofdbestuur, bestaande uit Pauline, Hannelore en Kimberly, werd bijgestaan door een gedreven team van zo’n 80 vrijwilligers. Dit jaar waren er speciaal 4 mensen uit Frankrijk overgekomen om mee te werken. Ze hadden een week vakantie genomen en zijn ook keihard bezig geweest om dit spektakel op poten te zetten. Met succes, want het was geweldig!

323 Spektakel bij Grenscross Essen - (c) Noordernieuws.be 2019 - HDB_3356
Vier vrijwilligers uit Frankrijk

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook282
Twitter
Follow Me
Tweet